Menu
Restaurants Ruurlo

Restaurant Avenarius

U kunt in het restaurant genieten van een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een diner à la carte. De menukaart is internationaal en wordt aangepast aan de seizoenen. Een aperitief kunt u nuttigen bij de open haard in de buffetzaal, voordat u plaatsneemt aan tafel in het restaurant. Ervaar de Achterhoekse gastvrijheid tijdens een gezellige avond uit!

U kunt à la carte dineren of genieten van het Avenarius menu. In een fantastische ambiance kunt u voor ieder budget eten op niveau.

Tapasbar Caramba

Wilt u een aantal verschillende gerechten proeven? Kies dan voor tapas! De tapas kunt u delen met uw gezelschap. U kunt klassiekers, warm of koud, bestellen, maar u kunt ook kiezen voor tapas met een Achterhoekse twist. Bij mooi weer kunt u ook buiten op het terras genieten van uw tapas.

Reserveren

Wilt u een hapje komen eten bij het restaurant? Reserveer uw tafel online via www.hamsphirehotelavenarius.com of telefonisch via 0573-451122. Bij online reserveren is de reservering een aanvraag. Binnen 24 uur ontvangt u een bevestiging.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Restaurant Avenarius op www.hampshirehotelavenarius.com.

Locatie

Restaurant Avenarius
Dorpsstraat 2
7261 AW Ruurlo
Tel: 0573 – 451 122
E-mail: info@avenarius.nl
www.hampshirehotelavenarius.com