Menu
Restaurants Ruurlo

Gastronomie De Luifel

In een gastvrije omgeving kunt u gezellig komen dineren. Geniet van een heerlijk gerecht met een verfrissend drankje. Het restaurant zorgt voor toewijding en vakmanschap of het nu gaat om een klein intiem diner of een gastronomische avond voor een groot gezelschap.

Catering

De Luifel verzorgt zowel kleine buffetjes aan huis als complete diners. Met catering zorgt u ervoor dat uw feest onderscheidend is. De catering kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd. Om een gerichte offerte te kunnen opstellen worden uw wensen vrijblijvend geïnventariseerd.

Op feestdagen kunnen complete maaltijden aan huis worden geleverd. Deze maaltijden hebben slechts een kleine afwerking nodig, voordat u ervan kan genieten.

Feesten

Bij de gastronomie kunt u een feest geven in één van de sfeervolle ruimtes. U kunt bijvoorbeeld uw feest geven in de serre met cabriodak, het grandcafé, de Rank of de grote zaal. De verschillende zalen kunnen ook gecombineerd worden.

Activiteiten

De gastronomie biedt verschillende activiteiten aan. Zo kunt u uw familie of vrienden uitdagen voor een potje racen of tijdens één van de party events. Of laat u de strijd losbarsten tijdens een outdoor of indoor activiteit. Benieuwd wat Ruurlo u te bieden heeft? Kies dan voor Beleef Ruurlo!

Vergaderen

De Luifel is een geschikte locatie voor seminars, vergaderingen en trainingen. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig om een succesvolle bijeenkomst te kunnen houden. De gastronomie staat voor continuïteit en kwaliteit.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Gastronomie De Luifel op www.deluifel.nl.

Locatie

Gastronomie De Luifel
Dorpsstraat 11
7261 AT Ruurlo
Tel: 0573- 451 312
E-mail: info@deluifel.nl
www.deluifel.nl