Menu
Restaurants Ruurlo

Café Restaurant de Duif

In het café restaurant kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Tevens zijn er voldoende mogelijkheden voor feesten, partijen en evenementen.

Zalen

De Duif beschikt over verschillende ruimtes die afgehuurd kunnen worden. Een groot feest kan worden gevierd in de boerderij, huiskamer, jachthuus of op de nieuwe veranda met terras. Het jachthuus heeft een vast podium waarop een DJ of live band muziek kan spelen.

Buffet & Diner

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u uw feest compleet maken met een heerlijk buffet of diner? Dan bent u bij de Duif aan het juiste adres! Heeft u speciale wensen? Neem dan telefonisch contact op via 0573-491279 voor een afspraak.

Activiteiten

Wilt u een outdoor activiteit, workshop of spelshow combineren met een heerlijk buffet? Het café restaurant beschikt over diverse zaalruimtes, een terras, verschillende weilanden, een grote parkeerplaats en in de achtertuin vindt u de Kleiduiven schietbaan. Op de website worden de outdoor activiteiten, workshops en spelshows getoond waaraan u kunt deelnemen.

Reserveren

Heeft u zin om een hapje te eten bij het café restaurant? Reserveer telefonisch via 0573-491279 of online via www.deduifruurlo.nl.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Café Restaurant de Duif op www.deduifruurlo.nl.

Locatie

Café Restaurant de Duif
Groenloseweg 57
7261 RM Ruurlo
Tel: 0573 – 491 279
E-mail: welkom@deduifruurlo.nl
www.deduifruurlo.nl