Menu
Restaurants Ruurlo

Dinercafé De Naober

Bij het restaurant kunt u een heerlijk genieten van de A La Carte kaart. Bovendien kunt u bij dit restaurant zelf uw menu samenstellen voor een vaste prijs. De kaart gegarandeerd een gezellige avond. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld.

Geniet samen met uw gezelschap van diverse plateaus. U kunt richting geven aan wat u wil als voor, hoofd of nagerecht plateau. De koks bepalen wat er op het plateau wordt gepresenteerd.

Proeverijen

Wilt u samen met uw vrienden/vriendinnen of familie een gezellige middag of avond beleven? Geniet dan van een heerlijke bier of cocktailproeverij. Bij beide proeverijen worden er bijpassende hapjes geserveerd.

Catering

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte cateraar? Dan bent u dit restaurant aan het juiste adres! Het restaurant biedt verschillende buffetten aan. Op de website kunt u het aanbod aan buffetten bekijken.

Afhalen en bezorgen

U kunt telefonisch gerechten bestellen. Het dinercafé probeert zo snel mogelijk uw bestelling klaar te hebben en op de naar uw gekozen tijd te leveren.

Reserveren

Wilt u er zeker van zijn dat er een tafeltje voor u beschikbaar is? Reserveer uw tafel online via www.denaober.nl. Mocht er geen beschikbare tafel op uw gewenste tijdstip vrij zijn, neem dan telefonisch contact op. Zij kunnen namelijk voor u kijken of er alsnog een tafel beschikbaar is.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Dinercafé De Naober op www.denaober.nl.

Locatie

Dinercafé De Naober
Kerkplein 30
7261 AZ Ruurlo
Tel: 0573 – 454 083
E-mail: info@denaober.nl
www.denaober.nl