Menu

Groepsuitje

Bent u dit jaar verantwoordelijk voor het verzorgen van een groepsuitje? Samen met uw vrienden, familie of met z’n tweetjes op pad gaan. De prachtige Kasteelstad ‘s-Heerenberg is uitermate geschikt voor groepsuitjes. Daag elkaar uit met een potje schermen, test uw smaakpapillen met een bierproeverij en kom bourgondisch genieten. Hieronder geven wij een aantal suggesties om een succesvol groepsuitje te beleven. Klik hier voor tips voor uw groepsuitje in Gelderland.  
toeren met een segway

Groepsuitje op de Veluwe met Segway rijden

Groepsuitje op de Veluwe met o.a. Segway rijden Segway rijden in het bos, binnen curlen in de activiteitenhal en handboogschieten. Een leuk afwisselend programma dat u al vanaf 10 personen kunt boeken. Voor een gezelschap dat wel eens wat anders wil doen en het ook leuk vindt om een beetje competitie in het programma te hebben. Kortom, een leuk groepsuitje op de Veluwe met bijzondere activiteiten! Programma Tijdens dit groepsuitje op de Veluwe met bijzondere activiteiten wordt u ontvangen met koffie en bosvruchtengebak. De groep gaat 45 minuten de Segway tour beleven! Bij de instructie beloven we al heel veel lol en de route die we maken is ook prachtig. Misschien komen we wel wild tegen! Na het segway rijden gaat u naar binnen om te gaan handboogschieten en curlen. Curling wordt in wedstrijdvorm gespeeld.

Verder lezen »

Oud Hollandse spellen, Bowlen en Saté eten – Groepsuitje op de Veluwe

Even terug in de tijd In een tijd van computergames en social media is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Gezelligheid en vertier staan centraal bij deze oudhollandse tafelspellen. Ideaal om met de uw gezelschap op een ongedwongen manier een gezellige middag/avond te beleven. En daarnaast kunt u gezellig samen ook nog een uur bowlen op onze bowlingbanen. Het programma Maak met zijn allen plezier met de oudhollandse tafelspellen. Er zijn acht verschillende spellen voor u klaargezet. Houd de score bij en ga met elkaar de strijd aan. Wie is kampioen oudhollandse spellen? Durf jij de strijd aan? Er zijn 8 verschillende spellen aanwezig zoals: Haakse sjoelbak Spiraal Stokvangspel Ringlegspel Doorstapelen Hoedje wip Wielbak Spiegelkast Het Recreatiepark Recreatiepark de Boshoek biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u liever wat anders doen dan boogschieten en bowlen.

Verder lezen »
wakeboarden

Sportief groepsuitje – Wakeboarden achter een kabelbaan op het water van Stroombroek

Sportief uitleven op het water Op het water van Stroombroek kunt u zich sportief uitleven. Wakeboarden op de langste kabelwaterskibaan van Nederland, een top uitje voor stoere mannen en vrouwen. Bind een wakeboard onder en ga met meerdere tegelijkertijd het water op. Laat op het water uw jumps en tricks zien. Geniet van een uitgebreide barbecue na het wakeboarden. Wakeboarden inclusief wetsuit Bent u een ervaren sporter en toe aan de volgende stap? Bind een wakeboard onder en spring het water op. U kunt wakeboarden vergelijken met snowboarden.  Op de langste kabelwaterskibaan van Nederland, die maar liefst 1.005 meter lang is, kunt u wakeboarden met meerdere tegelijkertijd wakeboarden. Voorafgaand aan het wakeboarden ontvangt u van een ervaren medewerker uitleg. Vervolgens gaat u het water op en jumps en tricks oefenen. Na een tijdje kunt u tonen welke jumps en tricks u onder de knie heeft. Uitgebreide barbecue Tijdens de uitgebreide barbecue worden onderstaande gerechten geserveerd: Hambuger Kipsaté Speklapje St. Herbertussteak Vlaamse Friet Diverse salades Stokbrood

Verder lezen »