Menu
Restaurants Ruurlo

Oranjerie Ruurlo

De stijlvolle Oranjerie staat in de landschapstuin van Kasteel Ruurlo. U kunt genieten van een verse kop koffie met appelgebak of lunch, maar ook met uw vrienden of familie high tea’en. De Oranjerie heeft een restaurant, een grote private dining zaal en een groot terras met uitzicht op het adembenemende kasteel.

De keukenbrigade kookt met verse streekproducten. In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met ingrediënten van het landgoed. Tevens wordt gewerkt met dagverse producten.

Private dining

Er zijn meerdere zalen waar de private dining kan plaatsvinden. Een informeel diner voor een bepaald aantal personen kan geserveerd worden in het restaurant. Wanneer de Oranjerie in haar volledigheid is, kunnen er diners voor een groot gezelschap geserveerd worden. De sfeer van de diners kan variëren van informeel tot klassiek.

Vergaderen

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie voor een groot gezelschap? Dan bent u bij de Oranjerie aan het juiste adres! U kunt vergaderen in een inspirerende omgeving met uitzicht op het kasteel. De benodigde vergaderfaciliteiten zijn op locatie aanwezig. Bovendien kunt u een vergadering combineren met een teambuilding- of outdoor activiteit.

Feestlocatie

De Oranjerie is de perfecte locatie om uw 50ste verjaardag te vieren of een spectaculaire bruiloft te geven. Er wordt graag met u meegedacht. Wilt u meer weten over deze unieke feestlocatie in Gelderland? Vraag op de website de informatiemap aan.

Reserveren

Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje? Reserveer uw tafel online via www.oranjerieruurlo.nl.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van de Oranjerie op www.oranjerieruurlo.nl.

Locatie

Oranjerie
Stapeldijk 1
7261 LL Ruurlo
Tel: 0573-820220
E-mail: info@oranjerieruurlo.nl
www.oranjerieruurlo.nl