Menu
Dagje Uit / Familie & Kinderen / Gelderland

Familiedag organiseren in Gelderland – 3 TIPS

Dagje uit in Giethoorn - Populairste familiedag

Een dagje uit met de familie

Organiseren jullie elk jaar een familiedag of is dit de eerste keer dat jullie een dagje uit gaan? Hebben jullie elkaar de afgelopen tijd niet heel veel gezien en is het weer tijd om even bij te kletsen? Ik heb voor jullie 3 TIPS om een familiedag te organiseren in Gelderland. Van gezellige Oud Hollandse spelletjes en bowlen tot aan Schotsgolf en curlen, de mogelijkheden zijn reuze. Tevens wordt er ook aan de inwendige mens gedacht met bijvoorbeeld een lekkere barbecue of uitgebreid buffet.

Familiedag organiseren in Gelderland – 3 TIPS

Oudhollandse spellen, Bowlen en saté eten Groepsuitje op de Veluwe
In een tijd van computergames en sociale media is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Gezelligheid en vertier staan centraal bij deze oudhollandse tafelspellen. Ideaal om met uw gezelschap op een ongedwongen manier een gezellige middag/avond te beleven!

KIDS for FREE – Middag arrangement op de Veluwe

Lekker en uitgebreid etendrinken en leuke activiteiten doen met de familie op de Veluwe. Een super gezellige middag voor jong en oud! Ontvangstmet Koffie, thee, ranja en cake.  Leuke games: curlen, tafeltennissen, klimmen, handboogschieten, luchtdruk pistoolschieten, Mega Carrera racebaan, tennissen en springkussen. Kunt u gezellig met elkaar een drankjedrinken. 3 gangen buffet. Een heerlijk soepje vooraf en u heeft de keuze uit soorten vlees- en visgerechten, dagverse aardappelen en groenten, rauwkostsalades en als afsluiting een lekker ijsje uit de ijskar.

Curlen, Koersbal en indoor Boules – Familieuitje in Gelderland
Deze leuke combinatie van 3 verschillende spelen, Curling, Boules en Koersbal zijn spannend maar ook erg gezellig. Wat deze spelen gemeen hebben is het feit dat men moet proberen de curling stenen, boules of koersballen zo dicht mogelijk in het spelcentrum te krijgen.