Menu
Gelderland / Nachtje weg / Wandelen

Wandelarrangement in een heuvelachtige omgeving

wandelen

Twee dagen wandelen tijdens het wandelarrangement in een heuvelachtige omgeving en daarnaast ook nog toegang tot de Wellness en fitness faciliteiten. Ontdek deze prachtige omgeving in het mooie Gelderland tijdens een wandeltocht en kom vervolgens volledig tot rust in uw eigen appartement. Actief bezig zijn en daarnaast heerlijk ontspannen tijdens dit 2-daags wandelarrangement.

Wandelen door het Land van Maas en Waal

Overnachten in een appartement

Overdag fanatiek wandelen tijdens het wandelarrangement in een heuvelachtige omgeving en vervolgens helemaal tot rust komen in uw appartement. Deze ruime appartementen bieden alle comfort voor een ontspannen verblijf en beschikken over een eigen keuken en aparte slaapkamer met twee enkele bedden.. In de avond geniet u van uw eigen gemaakte diner op het balkon van uw appartement.

Ontdek Groesbeek

Misschien klinkt het al bekend in de oren, maar Groesbeek staat al bekend onder de wandelaars vanwege de Nijmeegse Vierdaagse. Deze prachtige omgeving met veel hoogte verschillen maakt het uitdagend voor wandelaars om hier naar toe te komen. De grote afwisselende landschappen, de bosrijke omgeving, uitstrekkende heuvels en heide maakt Groesbeek aantrekkelijk voor het maken van korte en lange wandelroutes.

Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijkt u dan ook eens onze Top 3 wandelarrangementen in het Heuvelland.

Benieuwd naar onze volledige aanbod wat betreft wandelarrangementen? Bekijkt u dan onze website www.wandelarrangement.nl

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805