Menu
Restaurants Winterswijk

Pizzeria Roberto

Op de Markt in Winterswijk vindt u Pizzeria Roberto. Een sfeervolle pizzeria waar u niet alleen kunt genieten van pizza’s, maar ook van andere Italiaanse gerechten.

Geschiedenis

De gezusters Scheltema-Dibbets en Eijsinga-Dibbets woonden in 1831 in het pand waarin de pizzeria is gevestigd. Na de gezusters woonden Hofman en Karel Iman Meindert van Tiffelen in het pand. Meneer van Tiffelen was in 1871 de initiatiefnemer van het weekblad voor Winterswijk en omstreken. Sinds 1881 was in het pand een boekenzaak gevestigd. De boekenzaak was eerst van van der Zande en later van de familie Albrecht. Sinds 1987 is in het pand de pizzeria gevestigd.

Menukaart

Pizzeria Roberto biedt voor ieder wat wils. Start uw diner met één van de heerlijke voorgerechten of één van de soepen. Uiteraard bent u bij de pizzeria aan het juiste adres voor pizza’s en pasta’s. Echter, kunt u ook kiezen voor een vlees- of visgerecht. Bij de hoofdgerechten kunt u ook diverse bijgerechten of een salade bestellen.

Benieuwd naar de menukaart? Klik hier om de menukaart te bekijken.

Drankenkaart

Op de drankenkaart van de pizzeria staan huiswijnen, gedistilleerde dranken, bieren, frisdrank en koffie. Onder de gedistilleerde dranken vallen: port, sherry, martini, campari, whiskey, sambuca, grappa, bacardi, ammaretto, cognac, ramazotti en tia maria.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Pizzeria Roberto op www.pizzeriaroberto.nl.

Locatie

Pizzeria Roberto
Markt 19a
7101 DA Winterswijk
Tel: 0543 – 519 883
E-mail: info@pizzeriaroberto.nl
www.pizzeriaroberto.nl