Menu
Restaurants Winterswijk

Koffiehuis de Koets

Koffiehuis de Koets is meer dan alleen koffie. Zoals de slogan al aangeeft, wordt een breed scala aan producten aangeboden. Het scala bestaat uit koffie- en thee gerelateerde producten aan, maar ook vele andere artikelen.

Koffie & thee

De koffie komt van het gerenommeerde merk Imping’s Koffie. De branderij van Imping’s bevindt zich net over de grens in Duitsland in Bocholt. In verpakkingen van 250 en 500 gram zijn vers gebrande koffie in diverse aroma’s verkrijgbaar. Geniet bij de Koets van een heerlijke verse koffie met een koffielikeurtje en iets lekkers erbij.

De winkel biedt meer dan 95 soorten thee aan. Kiest u voor witte thee, rooibosthee, een vruchtenmix, een kruidenthee of een diverse zwarte en groene thee? De theesoorten zijn verkrijgbaar in verpakking van 100 en 200 gram.

Terras & terrastuin

In het winkelgebied vindt u aan de straatzijde het terras. Neem plaats op het terras en geniet van een vers kop koffie of thee. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de terrastuin. In de terrastuin kunt u na een dag winkelen heerlijk relaxen en bijkomen. U bedient zichzelf in de terrastuin.

Servies

Het koffiehuis beschikt over het betere serviesgoed van porselein en aardewerk. Serviesstukken van diverse merken kan het koffiehuis leveren. De merken die het koffiehuis aanbiedt zijn: Greengate, Laura Ashley, Blond Amsterdam, Bunzlau castle en Kitchen trend Stone servies. Het servies is modern, eenvoudig en kleurrijk. Bovendien is al het servies prachtig en vormt een blikvanger in uw keuken. Naast servies vindt u ook kwaliteitsbestek bij het koffiehuis. Onder kwaliteitsbestek vallen koffie- en theelepeltjes, taartscheppen en gebaksvorkjes. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod van servies? Neem een kijkje op www.de-koets.nl.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Koffiehuis De Koets op www.de-koets.nl.

Locatie

Koffiehuis De Koets
Meddosestraat 33
7101 CT Winterswijk
Tel: 0543 – 512 692
E-mail: info@de-koets.nl
www.de-koets.nl