Menu

Gelegen naast het Strandbad van Winterswijk ligt restaurant Lev By Mike. Een sfeervolle ontmoetingsplek waar u kunt genieten van een heerlijk diner en lunch, patisserie, lekker loungen met een borrel en zelf zomers kunt u genieten bij de Lev Beachbar aan het water.

Menukaart

Lev By Mike serveert hun gerechten allemaal de grootte van een tussengerecht. Veelzijdige en unieke gerechten met ingrediënten uit de regio. Door de grootte van de gerechten is er veel variatie om uit te kiezen.

Wilt u een tafel reserveren? Neem dan telefonisch of via de mail contact op met het restaurant.

Kookstudio

Heeft u zin om samen met familie, vrienden of collega’s een dag te koken? Bij Lev By Mike kookt u met de nieuwste technieken en lokale producten. Met de modernste apparatuur maakt u er samen een gezellig en heerlijke culinaire avond van. Bekijk hier de mogelijkheden.

Prikkelende vergaderomgeving

Wist u dat een niet alledaagse en inspirerende vergaderomgeving de zinnen prikkelt? De rust en charme van het restaurant in combinatie met hoogwaardige gastronomie en uiteraard de Achterhoekse gastvrijheid staan garant voor een succesvolle bijeenkomst.

De vergaderruimte is standaard voorzien van een grote werk- en vergadertafel, geluidsapparatuur en draadloos internet. Op aanvraag is audiovisuele apparatuur beschikbaar. Tevens zijn er een tal van opstellingen mogelijk. Bovendien leent het restaurant zich voor kleinschalige meetings, trainingen of (product) presentaties. Deze bijeenkomsten kunnen gecombineerd worden met een lunch of diner, maar ook met outdoor activiteiten. Wilt u advies of een offerte ontvangen? U kunt dan telefonisch of via de mail contact opnemen.

Party

Wilt u een feest geven om nooit te vergeten? Dan bent u bij Lev By Mike aan het juiste adres. Het restaurant biedt eindeloos veel mogelijkheden. Van verjaardag tot bruiloft en van eindexamen tot jubileum. Het restaurant kan worden gecombineerd met de kookstudio en de terrassen. Kiest u voor een aangeklede borrel, een walking dinner of een spectaculaire kookshow met ‘live’ klaargemaakte gerechten? Bij mooi weer worden de deuren naar het riante mediterrane terras geopend. Wilt u meer weten over deze feestlocatie? Lev By Mike bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Lev By Mike op www.levbymike.nl.

Locatie

Lev By Mike
Badweg 4
7102 EG Winterswijk
Tel: 0543- 769 037
E-mail: info@levbymike.com
www.levbymike.nl