Menu

Het doel dat Gusto voor ogen heeft is om mensen te verbinden en te laten genieten van smaakvolle gerechten en gedurfde combinaties. Het restaurant biedt gerechten aan uit de Italiaanse, Spaanse, Hollandse, Indische en Surinaamse keuken. De gerechten worden op een unieke manier bereid en gepresenteerd.

Stel uw eigen diner samen naar smaak en het aantal gangen. Elk gerecht heeft het formaat van een tussengerecht. Culinaire liefhebbers worden uitgedaagd om gezamenlijk te genieten van nieuwe, verrassende en smaakvolle gerechten.

Koffie & thee

Elke Italiaan weet als geen ander hoe hij of zij koffie moet zetten. Gusto kijkt deze methode af bij de Italianen. De koffies worden gezet met de beste apparatuur. Wilt u liever een koffie met melk? Geen enkel probleem, de melk wordt met liefde voor u met de hand opgeschuimd.

Gusto schenkt meer dan 50 verschillende koffievariaties. Alle koffievariaties zijn fair trade. Maak uw koffie persoonlijk door een extra smaak toe te voegen. Kiest u voor soja, kokos of Oatly?

Wist u dat Kiona Malinka de hele wereld over reist om de mooiste thee naar Nederland te halen? Deze thee wordt ook geserveerd tijdens de High Tea. Naast deze thee kunt u ook kiezen voor verse munt thee, verse gember thee of thee met iets lekkers van het seizoen.

High Tea

Bij Gusto kunt u samen met uw partner, vriend/ vriendin of familie genieten van een High Tea Deluxe. De fijnproevers zullen het extraatje weten te waarderen. De High Tea is namelijk aangevuld met een amuse van in pesto gemarineerde zalm met rivierkreeftensalade.

U krijgt voorafgaand aan de High Tea een glas bubbels of een verse jus d’orange met framboos. Geniet tijdens de High Tea onbeperkt van thee, koffie of cappuccino.

Indische rijsttafel

Wist u dat de Indische rijstwafel komt uit de tijd van Nederlands-Indië? Toendertijd maakten Nederlandse kolonisten kennis met de Indische keuken. Echter, gaven zij aan deze keuken een westerse draai. Gerechten uit de Indische keuken werden gepresenteerd op een grote en feestelijke rijsttafel. Gusto heeft aan de Indische rijsttafel haar eigen draai gegeven.

Feest

Bent u binnenkort jarig of heeft u iets te vieren? Bij Gusto bent u aan het juiste adres voor een geslaagd feest! Een maximaal aantal personen kunnen plaatsnemen in het sfeervolle restaurant voor een borrel, receptie, verjaardag of een bruiloft.

Gusto verzorgd alles tot in de puntjes. Bent u nieuwsgierig worden? Informeer naar de mogelijkheden telefonisch of via de mail.

Diner & movie

Gusto werkt samen met Service Theater Skopein. De partijen verzorgen samen met het Diner & Movie arrangement. Het arrangement bestaat uit een 2-gangen a la carte diner en een bioscoopticket.

Reserveer telefonisch het Diner & Movie arrangement.

Reserveren

Heeft u zin om een hapje te eten bij Gusto? Reserveer uw tafel eenvoudig online via www.beleefgusto.nl.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Gusto Borrelen & Culinair Genieten op www.beleefgusto.nl.

Locatie

Gusto Borrelen & Culinair Genieten
Meddosestraat 1
7101 CS Winterswijk
Tel: 0543 – 530 239
E-mail: info@gustowinterswijk.nl
www.beleefgusto.nl