Menu

Het restaurant ligt middenin de Achterhoekse natuur en wordt omringd door weilanden. Sinds 1968 is het restaurant een gezellige ontmoetingsplek. In het restaurant kunt u een hapje komen eten, een borrel drinken op het terras of genieten van een verse kop koffie met gebak. Neem in de winter plaats bij de sfeervolle openhaard en in de zomer op het terras. Kinderen kunnen zich vermaken in de zand- en waterspeeltuin of in het buitenbad tegenover het terras.

Menukaart

Beleef een middag of avond vol gezelligheid onder het genot van heerlijk eten in het restaurant. Laat u verrassen door de smaakvolle gerechten. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Kiest u voor een goed stuk vlees of vis of wilt u toch liever een pannenkoek? Het restaurant laat u op geheel eigen wijze proeven wat de Achterhoek u te bieden heeft.

Nieuwsgierig geworden naar de menukaart. Klik hier om de menukaart te bekijken.

Feesten

De Schoppe verzorgt volledig op maat gemaakte feesten. Van een kinderfeestje tot een groot evenement. Kom samen met uw gezelschap een hapje eten of borrelen op het terras. Wilt u uw dag compleet maken? Kies voor een diner of een buffet. Of maak uw borst nat voor één van de sportieve activiteiten.

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul dit formulier in of neem telefonisch contact op via 0543 – 565 325.

Activiteiten

Ontspanning en inspanning kunnen gecombineerd worden tijdens uw bezoek aan de Schoppe. Neem een plons in het zwembad De Twee Bruggen. Het zwembad is gelegen naast het restaurant. Zomers kunt u een kanotocht maken over De Slinge. Ga met uw familie de strijd aan tijdens een potje minigolf of bowlen.

Benieuwd naar het aanbod aan activiteiten? Klik dan hier.

Zakelijk

Bent u op zoek om met een klein gezelschap te vergaderen of naar een geschikte locatie voor uw bedrijfspresentatie? Dan bent u bij de Schoppe aan het juiste adres!

De Schoppe faciliteert voor u graag uw:

  • Zakelijke lunch
  • Vergadering
  • Training
  • Bedrijfspresentatie

Tijdens uw zakelijke bijeenkomst kan het restaurant u voorzien van onbeperkt koffie, thee en water, van frisdranken, snacks, lunch of een diner.

Kosteloos mag u gebruik maken van een beamer, microfoons, podia, flipover en draadloos internet. In het gebouw van het restaurant zijn alleen de beamers beschikbaar.

Reserveren

Wilt u een tafel of een activiteit reserveren bij het restaurant? Maak dan gebruik van één van de formulieren op de website. Let op, uw reservering is pas definitief, nadat u een reactie heeft ontvangen.

Reserveringen voor dezelfde dag kunt u telefonisch doorgeven via 0543 – 565 325.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van De Schoppe op www.restaurantdeschoppe.nl.

Locatie

De Schoppe
Meenkmolenweg 23
7109 AH Winterswijk
Tel: 0543 – 565 325
www.restaurantdeschoppe.nl