Menu

De Eetkamer is in korte tijd uitgegroeid tot een goed bezocht restaurant. De beste reclame is mond-op-mondreclame. In het restaurant kunt u heerlijk dineren. Bij mooi weer kunt u dineren in de eettuin. Het restaurant heeft een vaste dinerkaart. Bovendien worden er elke week enkele wisselende gerechten aangeboden. Het bedienend personeel presteert de wisselende gerechten. Geniet op woensdag en donderdag van een van de heerlijke stamppotten.

Pruuflokaal (kleine eetkamer)

De ruimte doet meer denken aan een knus café vanwege de gezellige bar. Tevens is deze ruimte geschikt voor groepen van ongeveer 20 tot 40 personen. De ideale plek voor een gezellige bijeenkomst, een receptie of een klein feestje.

Zaal 12 (eetkamer XL)

De ronde carrouselzaal ademt door zijn huiselijke aankleding een sfeer uit die perfect is voor een gezellige muziekavond, bruiloften, diners, bedrijfsfeesten, vergaderingen of lezingen. Gezelschappen van ongeveer 30 tot 100 personen kunnen plaatsnemen in deze zaal. In de zomermaanden kan het terras ‘de Eettuin’ bij de zaal worden getrokken.

Terras de Eettuin

Wilt u een gezellige bijeenkomst of feest geven op een zwoele zomerdag? Dan is de kleurrijke tuin de perfecte locatie daarvoor. De tuin biedt een tal van mogelijkheden aan. Bij deze mogelijkheden kan gedacht worden aan een volledig verzorgde barbecue, maar ook een feestavond met heerlijke hapjes en drankjes of een buffet.

Openingstijden
Kijk voor de openingstijden op de website www.cafe-uniek.nl

Contactgegevens
Spoorstraat 31
6942 EB Didam
0316-221287
b.cafeuniek@upcmail.nl
www.cafe-uniek.nl