Menu
Restaurants Montferland

De proeftuin ‘Bricknic & Picknick’

Bezoek deze zomer de proeftuin van Partycentrum De Dèèl in Montferland. Elke zondag vanaf 14:00 uur is de proeftuin ‘Bricknic & Picknick’ geopend. Op deze prachtige buitenlocatie kunt u genieten van bieren, wijnen en de Achterhoekse limoncello.

De Bricknic geeft een unieke beleving voor iedereen met iedereen. Bent u op zoek naar een unieke manier voor outdoor cooking? Zoek dan niet verder, want de Bricknic & Picknic in de proeftuin biedt uitkomst. U kunt samen met uw geliefde, vriend of vriendin of een familielid een gerecht maken zonder de hele tijd gedwongen in de keuken te staan.

U bepaalt zelf welke ingrediënten u gebruikt. Het vuur wordt opgestoken. Tevens worden de Bricks opgestapeld tot een oven. Onder het genot van een drankje kunt u samen de mooiste herinneringen maken.

Koken staat voor verbinding. Bereid samen alle ingrediënten voor om de Bricks te kunnen vullen. De Bricks kan naar eigen smaak worden gevuld. U mag zelf bepalen hoe de vulling van de Brick eruit komt te zien. Kiest u voor een combinatie van zeevruchten? Of toch liever voor een combinatie van heerlijke groenten? Binnen 40 minuten staan de Bricks op tafel. De Bricknic is op reservering.

Wilt u meer weten over de proeftuin? Bekijk dan de website.

Locatie

Didamseweg 13
7037 DH Beek
0316-531213
info@partycentrumdedeel.nl
www.partycentrumdedeel.nl