Menu

Kom naar Sin Chen en geniet van de brede Oosterse keuken

U kunt twee uur onbegrensd genieten van een mix van service aan tafel en zelfbediening. Op bestelling worden de gerechten van de menukaart bij u aan tafel gebracht. De specialiteiten van Sin Chen vindt u terug in het buffet.

Bij Sin Chen kunt u genieten van diverse soepen, oriëntaalse warme voorgerechten en koude salades. Tevens kunt u als sushiliefhebber kiezen uit een tal van sushi’s. Bovendien kunt u diverse oriëntaalse hoofdgerechten proeven. De gerechten kunnen worden bereid op de Teppan Yaki (Japanse grillplaat), wok of houtskooloven. Sluit het diner af met vers fruit, ijs, de chocoladefontein, het dessert buffet of koffie & thee.

Ook kunt u bij het restaurant de lekkerste Aziatische gerechten afhalen. Kiest u voor een combinatiegerecht, een Indische gerecht of voor een compleet menu? Tevens kunt u een heerlijke sushibox afhalen. De sushibox is gevuld met Sin Chen specialiteiten.

Het restaurant verzorgd tevens catering. Deze catering wordt verzorgd vanaf 20 personen en bestaat uit 3 heerlijke menu’s.

Openingstijden
Kijk voor de openingstijden op de website www.sinchen.nl

Contact gegevens
Terborgseweg 2
7038 EW Zeddam
0314 651 413
info@sinchen.nl
www.sinchen.nl