Menu
Restaurants Montferland

Het Montferland

Het Montferland is een heerlijk restaurant welke tot de top 3 van de beste restaurants in Montferland behoort. Voor wie op zoek is naar een lekker restaurant, waar hij/zij helemaal in de watten gelegd gaat worden, is met dit restaurant op de juiste plek. Gastvrijheid staat bij dit restaurant namelijk hoog in het vaandel!

Het restaurant kent een warme en moderne uitstraling, waarbij veel natuurlijke elementen gebruikt zijn. U voelt zich hier thuis!

U kunt bij dit gezellige restaurant terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak, een smakelijke lunch, een goed glas wijn, feestelijke borrel of diner. De menukaart biedt diverse gerechten aan. Tevens wisselt de menukaart een aantal keer per jaar. De menukaart biedt gerechten aan uit diverse windstreken en specialiteiten van het seizoen.

Het restaurant biedt niet alleen a la carte gerechten aan. U kunt zich ook laten verrassen door een 3, 4, 5 of 6-gangen menu.

Wilt u na een gezellig avond uit niet meer naar huis? Geen enkel probleem, Het Montferland beschikt over meerdere hotelkamers met elk een fantastisch uitzicht. Bovendien zijn de hotelkamers van alle gemakken voorzien.

 

Openingstijden

Kijk op de website voor de openingstijden www.hetmontferland.com

Contactgegevens
Montferland 1
7038 EB Zeddam
0314 – 651444
info@hetmontferland.com
www.hetmontferland.com