Menu
Achterhoek / Gelderland / Vriendinnenweekend

Top 3 Vriendinnenweekendjes in de Achterhoek!

Populairste vriendinnenweekend in januari

Een gezellig vriendinnen uitje plannen waar ook een overnachting bij in zit? Bekijk dan deze Top 3 vriendinnenweekendjes in de Achterhoek! Samen gezellig 2 dagen op pad in het mooie Gelderland.

Met vriendinnen toeren door de Achterhoek

1- Tour de Achterhoek – Vriendinnenweekend met Solex rijden door de mooiste landschappen

Twee dagen genieten in het meest bijzondere hotel van Lochem. Overnachten in de Achterhoek bij dit hotel staat voor authentieke gastvrijheid. Onze daden, onze service, een bijzonder plekje en onze lach. Wij werken dagelijks aan herinneringen van onze gasten. Een herinnering die een leven lang mee zal gaan! Dit komt natuurlijk ook mede door het prachtige landschap dat de Achterhoek te bieden heeft! Ideaal dus voor een Solextocht!

2- Vriendinnenweekend met verblijf in een luxe Vakantievilla en E-chopper toer door de Achterhoek

Samen genieten in een luxe vakantievilla, tussen de natuur en in de mooie Achterhoek. Maak een e-chopper tour door deze mooie omgeving en geniet daarnaast van de luxe in de vakantievilla. Er zijn zelfs vakantievilla’s met privé sauna!

3- 3-daags Vriendinnen Wellness arrangement in de Achterhoek

Een gezellig 3-daags weekend in de Achterhoek samen met je vriendinnen. Overnacht in dit leuke hotel in het centrum van Ruurlo. Ontdek het Achterhoekse coulisselandschap en kom de andere dag volledig tot rust bij Wellness centrum de Bronsbergen.

Bekijk u ook eens dit super toffe vriendinnenweekend in de Weerribben!

Benieuwd welke arrangementen wij nog meer hebben? Neem dan een kijkje op www.vriendinnenweekend.nl!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405820