Menu
bedrijfsuitje

Teamuitje op de Veluwe met e-chopper rijden!

Is het al weer de tijd van het jaar om een gezellig teamuitje te plannen samen met de collega’s? Bekijkt u dan dit teamuitje op de Veluwe met e-chopper rijden!
Ervaar de gezelligheid samen, ontdek de Veluwe tijdens de e-chopper tour en geniet aansluitend van heerlijke versnaperingen!

Teamuitje op de Veluwe – E-scooteren en een heerlijke High Tea
Ontdek de Veluwe!

Ontdek de prachtige Veluwe tijdens een stoere tour op de elektrische e-chopper en ontdek de mooiste plekjes in en rondom Voorthuizen. De Veluwe is een groot beschermd natuurgebied waar natuur vrij spel heeft. De Nederlandse Big Five, zoals edelherten, vossen en wilde zwijnen kunt u hier spotten! Maak een route langs bloeiende heidevelden en mooie meren en ontdek de mooiste plekjes van de omgeving.

Naast de mooie natuur, vind je op de Veluwe ook dit recreatiepark waar u de dag zal starten. Een recreatiepark met veel mogelijke activiteiten voor een gezellig en compleet dagje uit met collega’s. Wilt u ook een nacht verblijven of een 3-daags weekend organiseren? Niks is te gek! Verblijf in een grote groepsaccommodatie waar u in de avond nog gezellig samen kunt borrelen!

E-chopper tour samen met collega’s!

Ontdek Voorthuizen en de Veluwe op een E-chopper. Lekker uitwaaien met collega’s en de mooie, bosrijke omgeving ontdekken! Een ideaal uitje voor in de zomer.
Tijdens de route strijken jullie neer op een terrasje waar u geniet van een verfrissend drankje of u stopt bij Boshuis Drie voor een heerlijke kop koffie. Is het zo lekker weer dat het tijd is voor een lekkere ijsco? Dan moet u bij de IJstijd zijn in Garderen!

Deze route van ongeveer 30 km brengt je rond een aantal mooie locaties op de Veluwe en door enkele prachtige dorpjes die de omgeving te bieden heeft.