Menu
bedrijfsweekend

Bedrijfsuitje op de Veluwe met overnachting in Finse Chalets

Als u op zoek bent naar een uitje waarbij u kunt genieten van de natuur, teambuildingactiviteiten en een gezellige overnachting, dan is dit Bedrijfsuitje op de Veluwe met overnachting in Finse Chalets iets voor u.

Een bedrijfsuitje is de perfecte manier om de band tussen collega’s te versterken en samen plezier te hebben. Het organiseren van een bedrijfsuitje kan echter een uitdagende taak zijn, omdat u wilt dat het uitje geschikt is voor iedereen en tegelijkertijd een unieke ervaring biedt.

Bedrijfsuitje op de Veluwe met overnachting in Finse Chalets

Het bedrijfsuitje op de Veluwe begint met een warm welkom in de Finse Chalets. De chalets zijn omringd door prachtige natuur en bieden voldoende ruimte en privacy voor uw team. Na het inchecken is het tijd voor de eerste activiteit: een avond GPS-tocht. U en uw collega’s worden uitgerust met een GPS en moeten in teams een route volgen door de Veluwse bossen. Tevens is dit een geweldige manier om de omgeving te verkennen en tegelijkertijd de teambuildingvaardigheden te verbeteren.

Teambuildingactiviteiten op de Veluwe

Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt is het tijd voor meer teambuildingactiviteiten. Boogschieten is een spannende en uitdagende activiteit die iedereen kan doen. U leert hoe u een boog en pijl moet hanteren en daagt elkaar uit om te zien wie het meest nauwkeurig kan schieten. Een andere activiteit die u kunt doen, is een teambuilding workshop, waarbij u leert hoe u als team kunt samenwerken om doelen te bereiken. Dit kan u helpen om de communicatie en samenwerking binnen uw team te verbeteren.

 

Overnachten aan de rand van het bos in een Finse Chalet

Deze chalets bieden niet alleen een prachtig uitzicht op het omliggende bos, maar ook een sfeervolle en gezellige ambiance voor uw verblijf.

Elk van de 4 Finse chalets is onderverdeeld in 4 hotelkamers met elk een eigen voordeur die van alle gemakken zijn voorzien. Zo zijn de kamers uitgerust met comfortabele bedden, een eigen douche, toilet en wastafel. Daarnaast beschikken ze over een TV met DVD-speler, koelkast, draadloos internet, en een gezellig zitje annex werkplek. U kunt hier dus niet alleen ontspannen, maar ook comfortabel werken indien nodig.

 

Mis deze kans niet en boek nu dit Unieke bedrijfsuitje op de Veluwe met overnachting in Finse Chalets voor een onvergetelijke ervaring met uw team!