Menu
Actief uit

Stoere mannenuitjes in Voorthuizen Top 3

Bent u aan de beurt om het volgende mannenweekend of vrienden dag te organiseren? In Voorthuizen zijn er veel mogelijkheden voor een stoer uitje, ga bijvoorbeeld een Quad rijden, ontsnappen uit een Escape Room of mountainbiken op de Veluwe. Wilt u alleen een dagje weg of juist een heel weekend? Op deze locatie vindt u alles in een. Beleef een van deze stoere mannenuitjes in Voorthuizen tijdens een van deze arrangementen:

Buggyrijden bowlen en BBQen op de Veluwe – Vriendenuitje in Gelderland

Op verkenning met een stoere buggy! Rijd een prachtige route door het mooie buitengebied van Voorthuizen. U rijdt onder andere langs het dorpje Stroe en het buurtschap Garderbroek.

Sportief mannenweekend op de Veluwe – 3 daags actief arrangement

Geniet van 3 dagen lang spanning en avontuur op de Veluwe en kom quadrijden, klimmen, bowlen en nog veel meer. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht tijdens een heerlijke BBQ Bronze en Ribs & Wings eten in het restaurant.

Stoer uitje met vrienden of vriendinnen – Ontsnap uit de Escape Room en geniet van een lekkere BBQ of tafelgrillen

Er is een onopgelost mysterie! Weet jij dit te oplossen? Laat je dan opsluiten in de Boeren Escape Room. Gebruik je zintuigen en je hebt een uur de tijd om het mysterie op te lossen en te ontsnappen. Aansluitend gaat u gezellig barbecueën of tafelgrillen.