Menu
Achterhoek / Actief uit / Dagje Uit / Gelderland

E-chopper rijden door de Achterhoek

e-chopper rijden door de achterhoek

Toeren door de Achterhoek

Op zoek naar een leuke activiteit met zijn tweetjes of gezellig met een vriendengroep of familie? In de Achterhoek is het mogelijk om een  e-chopper te huren. Een e-chopper is eigenlijk een stille scooter met een stoere look. Met de choppers gaat u samen op pad en rijden jullie met een leuke route door een prachtige omgeving. Even het huis uit en een middagje genieten in de Achterhoekse natuur. Kortom, kom lekker e-chopper rijden door de Achterhoek.

Route

Onze e-chopper route brengt u langs de mooiste plekjes van de Achterhoek. Onze elektrische scooters gaan 25 km per uur dus een helm is niet verplicht. U kunt eventueel zelf in een rugtas wat eten en drinken meenemen voor een leuke stop onderweg.

Laren, Gelderland

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.

Lekker toeren tijdens het E-chopper rijden door de Achterhoek!