Menu
Zevenaar

Proeflokaal Wittenburg

Bij Proeflokaal Wittenburg kunt u ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. Het Proeflokaal heeft alle gemakken van een restaurant. Wilt u met een besloten gezelschap genieten van ontbijt, lunch, diner of borrel? Ook dat kan in het Proeflokaal!

Menu

Koop lokaal is een belangrijk motto bij Proeflokaal Wittenburg. Het Proeflokaal werkt samen met verschillende leveranciers uit Zevenaar en omgeving. U ziet dit terugkomen in de kaart.

De lunchkaart bestaat uit tosti’s & soepen, salades, lunchspecials en frites de luxe. Bij de lunchspecials kunt u denken aan een lunchplankje, flammkuchen en een wittenburger. Voor de dinerkaart geldt dat het Proeflokaal avondschotels aanbiedt. Wilt u na de avondschotel genieten van een dessert? Vraag naar het dessert van de dag. De desserts worden elke dag vers gemaakt en zijn voor u een verrassing.

Borrelen in de brouwerij

Wist u dat zowel de brouwerij als het Proeflokaal elk een eigen decor vormen voor de meest uiteenlopende feesten? Het maakt niet uit of het gaat om een verjaardagsfeest met vriendinnen, een personeelsfeest of borrel als afsluiter van een themafeest. Het team zorgt voor een sfeervolle ambiance, onbezorgde gastvrijheid, hapjes en uiteraard niet te vergeten speciaalbier.

Bierproeverijen

Heeft u altijd al willen weten waar hop vandaan komt of wie Straffe Andre is? De brouwers en bierista’s kunnen u alles vertellen over het brouwproces, de ingrediënten en het ontstaan van de brouwerij tijdens de bierproeverij.

Bij de bierproeverij krijgt u vijf proefglaasjes van de bieren met alcoholpercentage variërend van 6% tot 11%. Het seizoen bepaalt welke bieren worden geserveerd. De bieren worden geserveerd met een bijpassend hapje.

Wilt u samen met uw partner, familie of vrienden genieten van een bierproeverij? Reserveer telefonisch of via de mail een bierproeverij.

Business

Wilt u de creativiteit van uw gezelschap aanwakkeren? Kies dan voor vergaderen bij Proeflokaal Wittenburg. Het Proeflokaal heeft alle apparatuur in huis om uw vergadering te hosten. Neem met uw gezelschap plaats in de nieuwe besloten ruimte. Het team van het proeflokaal verzorgt tijdens de vergadering hapjes en drankjes naar wens. In deze ruimte kunnen ook workshops, trainingen en cursussen plaatsvinden.

De vergaderruimte kunt u telefonisch of via de mail reserveren.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Proeflokaal Wittenburg op de website.

Locatie

Proeflokaal Wittenburg
Markt 7
6901 AE Zevenaar
0316 – 253520
elzelien@proeflokaalwittenburg.nl
www.stadsbrouwerijwittenburg.nl