Menu
Actief uit / Gelderland / Groepsuitjes

Solex Toertocht in Laren – Super vriendinnenuitje

Laat u meevoeren naar een nostalgische tijd met onze Solex Toertocht in Laren, Gelderland. Bereid u voor op een avontuur vol glimlachen, want een Solex toertocht is perfect voor een vriendenuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familiedag!

Solex Toertocht in Laren

De Solex, met zijn kenmerkende design, bereikt een snelheid van 25 tot 30 km/u dankzij het motortje dat op de voorband is geplaatst. Bij onze Solex verhuur rijdt u gegarandeerd op een authentieke oldtimer en voor het geval van pech onderweg zorgen wij voor een volgauto.

De rijke geschiedenis van de Solex begon in 1942, toen Franse ingenieurs dit iconische vervoermiddel ontwierpen onder de merknaam Velosolex. In Nederland werden Solexen al snel geliefd, vooral onder jonge vrouwen. De populariteit groeide enorm, wat resulteerde in een eigen fabriek en zelfs een speciaal tijdschrift voor Solex-enthousiastelingen.

Bij ons geniet u van een all-in prijs, zonder onaangename verrassingen. Onze goed onderhouden materialen staan garant voor een zorgeloze ervaring. Vanaf onze locatie in Laren, Gelderland kunt u gratis gebruikmaken van een lange leren jas of pothelm. Zo waant u zich helemaal in de stijl van vroeger.

Laat uzelf onderdompelen in de charme van vroeger en ontdek de prachtige omgeving van Laren tijdens een onvergetelijke Solex toertocht in Laren. Geniet van de wind in uw haren, de sfeer van vervlogen tijden en creëer kostbare herinneringen met uw vrienden, familie of collega’s. Reserveer vandaag nog en maak u klaar voor een nostalgisch avontuur op twee wielen!

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830