Menu
Gelderland / Nijmegen / Oud & Nieuw

Redactie TIP: Oud en Nieuw met Wijnarrangement en Live muziek in Berg en Dal

oud en nieuw

Vier de jaarwisselingen in een groene omgeving

Boek nu dit heerlijke 3-daagse Oud & Nieuw arrangement in Berg en Dal, gelegen op 5 minuten rijden van Nijmegen. Op Oudejaarsdag geniet u van een winterse high tea op het verwarmde buitenterras. Tevens wordt er op oudejaarsavond een 4-gangen diner met wijnarrangement geserveerd. Daarnaast is er live muziek!

Het hotel

Het sfeervolle hotel beschikt over vele faciliteiten voor een aangenaam verblijf! Zo kunt u ter ontspanning een baantje trekken in het binnenzwembad of u lekker laten verwennen met een beauty- of massagebehandeling. Na een inspannende dag kunt u plaatsnemen in het knusse restaurant en zich laten verrassen door de culinaire creaties van onze chef-kok. Daarnaast maken een gezellige bar, een hooggelegen terras met panoramisch uitzicht over de polders en een grote tuin uw verblijf compleet!

Ontdek de omgeving

In nog geen 5 minuten bevindt u zich in het bruisende stadshart van Nijmegen. Nijmegen is de oudste stad van Nederland. U kunt hier gezellig winkelen, vele musea bezoeken en historische monumenten bezichtigen. Daarnaast kunt u ontdekken wat Frank Boeijen bedoelt met ‘op zoek naar geluk’ in het Kronenburgerpark in het centrum van Nijmegen.

Beleef een gezellige jaarwisseling in Berg en Dal met dit 3-daags Oud & Nieuw arrangement!