Menu
Gelderland / Natuur / Nijmegen / Wandelen

Mookerheide

Mookerheide

Natuurgebied Mookerheide

In het mooie Gelderland, nabij Nijmegen, vindt u natuurgebied Mookerheide. Uitgestrekte heidevelden, prachtige uitzichten en mooie bossen komen hier samen. Als wandelliefhebber is dit een fantastische plek om te ontdekken. Hier komt u zeker aan uw trekken. Met een uitzicht op rivier de Maas en de kerk in Cuijk, lijkt het net alsof u in het buitenland bent. Misschien komt u zelfs nog wel wilde diertjes tegen. U vindt het allemaal bij natuurgebied Mookerheide.

Wandelen door de natuur

Welk seizoen het ook is, het is altijd heerlijk om buiten even een frisse neus te halen. Heeft u al meerdere plekjes bezocht en is het tijd om nu eens een andere omgeving te ontdekken? Dan is natuurgebied Mookerheide een prachtige plek! In Gelderland is de Veluwe het meest populaire natuurgebied maar vergis u niet, er zijn nog zoveel andere mooie plekken om te ontdekken. Dit natuurgebied nabij Nijmegen heeft veel weg van de Veluwe maar toch is de natuur overal anders dus twijfel niet en maak een heerlijke wandeling.

Mookerheide hotel

Natuurgebied Mookerheide is zo’n prachtige plek dat u hier meerdere dagen van wilt genieten. Maak er een gezellig wandelweekend van en verblijf in de buurt. Bijvoorbeeld in Nijmegen of Berg en Dal zijn er diverse mooie hotels te vinden op een kleine afstand van Mookerheide.