Menu
Gelderland / Groepsaccommodaties / Groepsweekend / Mannenweekend / Overijssel

Mannenweekenden met escaperoom!

Gezellig met de mannen op pad en een weekendje genieten met elkaar? Boek een van deze leuke weekendjes en zie samen te ontsnappen uit de uitdagende escaperooms! De 3 best geboekte mannenweekenden met escaperoom vindt u hieronder!

Escape op de Veluwe

Escape-weekend op Nationaal Park Veluwezoom

Een spannend mannenweekend beleven samen met je vrienden? Zie te ontsnappen uit het bos door goed met elkaar samen te werken en los de raadsels op in escaperoom ‘De Kolenmijn’. Geniet van een heerlijk diner tijdens uw weekend op de Veluwe en overnacht in een unieke Finse Chalet.

Weekend at the Prison: Een crimineel goed vrienden weekend in Overijssel

Zijn je vrienden en jij helemaal gek van Escape Rooms en hebben jullie de locaties bij jullie in de buurt wel gezien? Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3 daags weekend arrangement samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen. Kom naar het mooie Overijssel en geniet van dit volledig verzorgde weekend in de Weerribben!

Spannend Mannenweekend op de Veluwe – Escape Room, Bowlen en Ribs en Wings eten

Tiktak, Tiktak… redden jullie het om op tijd te ontsnappen uit de X-Cube Escape Room? Ontdek het tijdens dit spannende mannenweekend op de Veluwe. Je staat in een ruimte met dikke touchscreens voorzien van 5 kanaals Dolby Digitaal geluid. Weten jullie binnen de tijd te ontsnappen? Daarnaast staat er ook nog een avondje bowlen op de planning en wordt er aan de inwendige mens gedacht met Ribs & Wings om jullie vinger erbij af te likken!

mannenweekend met escape

Benieuwd welke leuke mannenweekenden met escaperoom wij nog meer aanbieden? Bekijkt u dan hier ons volledige aanbod!

Bekijkt u ook deze 5 beste geboekte vrienden weekenden van maart 2023!

Met vriendelijke groet
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405825