Menu
feest organiseren

Gezellig kinderfeestje – kom bowlen en zelf pizza maken

Wie is er het beste in bowlen? Wie kan er een strike gooien? Een boel gezelligheid met dit feestje, waar alle kinderen gek op zullen zijn!

De lekkerste pizza’s zijn de zelf gemaakte!

In de grot van Bedrock Bowling zijn 4 computergestuurde banen te vinden.
Kinderbowlen was nooit leuker dan bij Western Plaza. Het bijhouden van een score is niet nodig, dat doet de baan automatisch. Zo kunt je je helemaal richten op het spel.
Na deze inspanning is het tijd om met je eigen Pizza te maken

Onze kok heeft allemaal verschillende toppings klaar gezet zodat elk kind zijn eigen lievelingspizza kan maken. Het pizzabakken wordt gecoördineerd door onze gastvrouw, de ondersteuning bij de uitvoering van het pizza maken en koksmuts versieren verzorgt u zelf (dit laatste tot veel plezier van de jarige).

Terwijl de pizza gebakken wordt gaan we er voor zorgen dat je er als een echte pizzabakker uit komt te zien. Iedereen krijg een echte koksmuts, die je op je allermooist mag versieren. Alle koks klaar? Smullen maar!

Dat is een feest, je lijkt nu wel haast een echte kok!

U als volwassene heeft vandaag uiteraard ook een feestje. U hoort er vandaag helemaal bij, voor u hebben we onbeperkt warme dranken en u mag u uw eigen (grote) pizza versieren en vergeet vooral de handige koksmuts niet op te pimpen.