Menu
Achterhoek / Gelderland / Oud & Nieuw

Geniet met de jaarwisseling in Gelderland!

Geniet met de jaarwisseling in Gelderland. Vier Oud en Nieuw in het mooie Gelderland en laat u tijdens uw verblijf verassen door heerlijke diners in uw hotel. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt in de morgen maakt u een mooie wandeling over de Veluwe of bezoekt u een van de bekende steden in Gelderland. Ontdek de leuke winkels in de stad en stap een van de tentjes binnen voor een heerlijke kop koffie of thee.

Nieuwjaars wandeling

Gelderland is een provincie met veel mooie natuurgebieden. De Veluwe is er daar een van, een beschermd natuurgebied waar natuur vrij spel heeft. De Nederlandse Big Five, zoals edelherten, vossen en wilde zwijnen, krijgen hier alle ruimte. En jij ook! Begin het nieuwe jaar met een heerlijke wandeling over zandverstuivingen en door dennenbossen en laat je verassen door de natuur die Gelderland rijk is. Een verfrissende en sportieve start van het nieuwe jaar!

Weekendje wandelen op de Veluwe

Genieten met de jaarwisseling in Gelderland? Bekijk dan onze leuke Oud en Nieuw arrangementen in Gelderland op oudjaarsuitje.nl

Vier de jaarwisseling met een feestelijke toost met bubbels & geniet van comfort tijdens de overnachtingen in uw hotel. Zie ik u ook in Gelderland met de jaarwisseling? Hopelijk tot dan!

Nog niet gevonden waar u naar op zoek bent? Oud & Nieuw vieren in een andere provincie of stad? Kijk dan eens op: Weg met Oud & Nieuw?

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840