Menu
beauty & wellness

Beleef een heerlijke Wellnessdag met Vriendinnen op een boerderij in Gelderland

Heerlijk Relaxen op deze luxe Wellnessboerderij. Tijdens deze vriendinnen prive Wellness dag wordt u ontvangen met een kop koffie/Thee en wat lekkers, geniet u van een Ontspanningsmassage en de PriveSauna tevens kunt u gebruikmaken van de uitgebreide faciliteiten en maakt u kennis heerlijke streekproducten op de proeverijplank!

Massagesalon en Wellness met Privesauna

Kom heerlijk tot rust op onze Wellnessboerderij en geniet van onze wellnessfaciliteiten. U kunt bijvoorbeeld een heerlijke Duo-Relax massage van 50 of 90 minuten boeken. Denk daarbij o.a.aan een rug-, nek-, schoudermassage en een lavendel rugpakking. Bij de 90 minuten nog een gezichtmassage, voetreflex en meditatiemoment.

Op het 65m2 wellnessplein geniet u geheel privé van een zoutsteen Himalaya sauna, verwarmt u uw de spieren en gewrichten in de speciale full spectrum infraroodsauna, komt u tot rust in de jacuzzi en stoomt u heerlijk in het Turks stoombad. Met luxe douches en naturrlijke scrub- en doucheprodukten.

Tussendoor genieten van een lokale proeverijplank

Tijdens jullie vriendinnen wellnessdag maakt u ook kennis met verschillende streekproducten in de vorm van een lokale proeverijplank. Geniet van diverse warme en koude hapjes inclusief een drankje. U kunt lekker genieten van deze proeverijplank in onze ontbijtzaal of bij mooi weer buiten in de diverse zitjes tussen de fruitbomen.