Menu
Bedrijfsevents

Bedrijfsuitje op de Veluwe met leuke activiteiten

Wilt u een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren met uw team? Dan is dit Bedrijfsuitje op de Veluwe met leuke activiteiten de perfecte keuze! Tijdens dit uitje kunt u samen met uw collega’s genieten van verschillende activiteiten, zoals een avond GPS tocht, boogschieten en nog veel meer.

Teambuilding activiteiten

GPS Avond-uur: Voorzien van de G.P.S en de G.S.M, gaat u al wandelend een leuke tocht tegemoet. Tijdens de tocht ontvangt u, na het vervullen van de eerder doorgegeven opdracht, via de G.S.M steeds een nieuwe opdracht. U wordt naar een gezellig café geleid, waar u een dartswedstrijd gaat spelen, tijdens deze wedstrijden kunt u gebruik maken van 2 consumpties p.p. Na het darten wisselt u van activiteit en wordt u weer richting de locatie gecoacht!

Boogschieten:  De groepen worden ingedeeld en de wedstrijd kan beginnen. U schiet met professionele bogen en onze begeleiding zorgt voor uitleg en veiligheid tijdens de wedstrijden. Een wedstrijd duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop volgt een prijsuitreiking.

Overnachten in een Finse Chalet

Deze chalets bieden niet alleen een prachtig uitzicht op het omliggende bos, maar ook een sfeervolle en gezellige ambiance voor uw verblijf.

Elk van de 4 Finse chalets is onderverdeeld in 4 hotelkamers met elk een eigen voordeur die van alle gemakken zijn voorzien. Zo zijn de kamers uitgerust met comfortabele bedden, een eigen douche, toilet en wastafel. Daarnaast beschikken ze over een TV met DVD-speler, koelkast, draadloos internet, en een gezellig zitje annex werkplek. U kunt hier dus niet alleen ontspannen, maar ook comfortabel werken indien nodig.

Boek nu dit Bedrijfsuitje op de Veluwe met leuke activiteiten voor een onvergetelijk bedrijfsweekend!