Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Wandelarrangement op de Veluwe – Heerlijk 3 dagen genieten op de Veluwe

Bij dit 3-daags Wandelarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een 3-gangen Menu Du Chef
  • Wandelroutes

Prijs: vanaf € 99,00 p.p. op basis van 2 personen per kamer.

De prijs van dit 3-daagse Wandelarrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Wandelen op de Veluwe

Snuif de heerlijke geuren op en geniet van de natuur tijdens een bijzondere wandeltocht over de Veluwe! Verken de omgeving van het hotel, wandel naar Kasteel Staverden of door de Kroondomeinen naar Paleis het Loo.

Er zijn volop mogelijkheden met dit wandelarrangement! 

Het hotel

U verblijft in een van de 172 comfortabel ingerichte hotelkamers. Laat u verrassen en geniet van de pure rust. Het hotel beschikt over diverse kamertypes, variërend van comfortabele 1-persoonskamers tot luxe premium kamers. Tevens zijn alle 2-persoonskamers in 2017 gerestyled en voorzien van een frisse moderne look. Alle kamers zijn uitgerust met Rituals verzorgingsproducten.

Culinaire mogelijkheden

Ook op culinair gebied za het hotel u zeker verrassen. Er zijn namelijk uitgebreide culinaire mogelijkheden:

  • Grand Café "De Schaapskooi"; het adres voor een heerlijke lunch, smaakvol diner en een goed glas wijn bij een gezellig haardvuur.
  • Restaurant "De Eetzael"; in de ochtend geniet u hier van een uitgebreid ontbijt en serveren wij voor groepen smakelijke lunch- en dinerbuffetten.
  • Terras met speeltuin; op een mooie zomerdag is het heerlijk toeven op het riante terras terwijl de kinderen spelen in de speeltuin.

Voor een goed glas wijn of Veluws biertje bent u van harte welkom in de Bar Lounge.

You don't have permission to register