Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Wandel vanuit het kleinste stadje van Nederland Bronckhorst en slaap een nacht in een herberg

Bij dit 2-daags Wandelarrangement in Bronckhorst is inbegrepen:

 • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 uur ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
 • 1 Overnachting
 • 1x Een heerlijk Achterhoeks ontbijt
 • 1 Avond een 4-gangen verrassingsdiner
 • Gratis gebruik van wandelkaarten

Prijzen:
€ 104,50 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.
€ 86,90 p.p. bij 3 tot 6 personen in een Familiekamer, familiesuite of appartement.

Toeslagen:

Toeslag bij verblijf op vrijdag: € 15,00 p.p.
Toeslag bij verblijf op zaterdag: € 35,00 p.p.
Upgrade naar comfortkamer: € 10,00 p.n.
Upgrade naar suite: € 40,00 p.n.
Toeslag eenpersoonskamer € 40,00 per kamer per nacht

De prijs van dit 2-daags Wandelarrangement in Bronckhorst is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen en schoolvakanties.

Bronckhorst te voet ontdekken!

De kleinste stad van Nederland, genaamd Bronckhorst, kunt u te voet ontdekken.
Voorafgaand aan het maken van uw wandeltocht kunt aan de hand van de wandelkaarten bepalen welke route gemaakt gaat worden.
Geniet na een actieve dag wandelen van een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner.
Benieuwd wat de kleinste stad van Nederland u te bieden heeft?
Kom naar Bronkhorst!

Overnachten in een historische herberg

In de herberg overnacht u in 1 van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de 1e verdiepingen van de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 25 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

2-persoons Comfortkamer:

De meeste 2-persoons comfortkamers bevinden zich in het hoofdgebouw van de herberg, op de 1e verdieping van het monumentale hoofdgebouw. In de kamers kunt u de sfeer van het 15e-eeuwse pand aanschouwen. Sommige kamers zijn in Engelse countrystijl ingericht. Ons hoofdgebouw beschikt op de 2e verdieping ook over een familiekamer, deze kamer bevat 2 afzonderlijke slaapvertrekken met 1 gedeelde moderen badkamer met inloopdouche.
Daarnaast zijn er 2 comfortkamers in het Meestershuis gelegen. Deze kamers bevinden zich op de 1e verdieping van dit prachtige monumentale gebouw direct naast het hoofdgebouw gelegen naast de Bronkhorsterkapel. 

U overnacht in een 2-persoonsbed dat is opgemaakt als 2 aparte bedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en badkamerbenodigdheden. Tevens is de kamer voorzien van gratis wifi.  

2-persoons Standaardkamer 4 Linden:

Aan de overkant van de herberg ligt Huis de 4 linden. Het huis beschikt over vier stamdaardkamers. In het huis liggen 4 kamers op de 1e verdieping. In deze kamers kunt u slapen in een bedstede van 200x160 cm. U kunt vanaf uw eigen dakterras op 2 van deze kamers genieten van een prachtig uitzicht over Bronckhorst. 

Suites:

Wij hebben maar liefst 8 suites verspreid over de 3 gebouwen.
Zo vindt u in het hoofdgebouw op de 1e verdieping de Dickenssuite, de Gouden Leeuw suite, de Seven in heaven suite uitgerust met romantisch hemelbed en de ruime familiesuite (geschikt voor 4 personen).

1 Suite vindt u op de begane grond in huis de 4 Linden welke ook voor minder validen zeer toegankelijk is. In het Meestershuis vindt u 1 suite op de 1e verdieping met prachtig uitzicht over het marktplein en de uiterwaarden van de Ijssel in de verte. En 2 suites op de begane grond waarvan 1 een eigen ingang heeft en beschikt over een keukentje en zithoek. Deze is geschikt voor 4 personen. 

Appartement  (2 tot 6/8 personen):

Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. De 2 slaapkamers (beiden voor 3 personen) bevinden zich op de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed.

Ontdek het Achterhoekse landschap

Bronkhorst is het prachtigste en kleinste stadje van Nederland. U kunt een prachtig bezoek brengen aan de Veluwe als u met de Bronkhorsterveer de rivier oversteekt. Op slechts 12 kilometer ligt de historische stad Zutphen die zeker een bezoek waard is. Ook kunt u in Bronkhorst zelf de 14e eeuwse Slotkapel of het 13e eeuwse Slotkapel bezichtigen. Hier kunt u ook een oude joodse begraafplaats bezoeken.

Ook is het de perfecte plek om een wandeltocht te maken waarbij u de Achterhoek leert kennen. U komt tijdens het maken van de wandeltocht langs kastelen, landgoederen, bossen, rivieren en sfeervolle dorpjes.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
2 reviews
 • 8
  Anoniem

  Wij vonden het een heel leuk arrangement. In hotel hebben we prima geslapen. Goede bediening. Het is er heel schoon. Heerlijk gegeten. Omgeving is er prachtig

 • 8
  Anoniem

  Wat wel vreemd was is dat er stond dat je tussen 11 en 13 uur terecht kon voor koffie met krentenwegge maar dat de eerste opmerking was dat de kamer pas om15 uur beschikbaar was. Dat welkom kan warmer.

You don't have permission to register