Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Vriendinnenuitje op de Veluwe – 3 dagen gezellig genieten

Bij dit 3-daags vriendinnenuitje is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 2x Een 3-gangen keuze diner
  • 1 dag Entree voor Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Fiets- en wandelkaart van Otterlo en omgeving
  • Welkomstpakketje

Prijs: vanaf € 190 p.p. op basis van kamertype middel.

De prijs van dit Vriendinnenuitje op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

3 daags vriendinnenuitje op de Veluwe

Slapen aan de voet van de Veluwe en vanuit ons gezellige en kleinschalig hotel maakt u gemakkelijk diverse uitstapjes. Natuurlijk kunnen jullie bij terugkomst ook lekker een drankje doen in onze bar en gezellig even bijkletsen over de dag!

Het hotel aan de rand van de Veluwe

Dit hotel is anders! De 17 hotelkamers hebben geen nummer, maar elk z’n eigen toepasselijke naam van een kunstenaar. Op 700 m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn wij een goed onderkomen na een dagje fietsen of wandelen in onze mooie natuur. Uiteraard wordt dit gecombineerd in verschillende hotelarrangementen. Het restaurant in hartje Otterlo, is geen klassiek hotel restaurant, maar een gezellig, eigentijds Grand Café. Kom genieten van de lunchkaart, probeer een babbelplank of stel je eigen 3-gangen diner samen van de Spyskaart. 

Het hotel ligt midden op de Hoge Veluwe! Voor rust, natuur en cultuur ben je op het juiste adres in Otterlo. Met Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller Muller museum op 700m van het hotel is een dagbesteding snel gevonden. Maar wat dacht u van de omliggende bossen, Paleis Het Loo, Nederlands Openlucht museum en ga zo maar door! 

Alle 17 hotelkamers zijn kleurrijk ingericht en voorzien van tv/radio, telefoon en badkamer met douche, wastafel en wc. De aantrekkelijk geprijsde kamers zijn onderverdeeld in 3 types: Klein, Middel en Groot.

Ontdek de regio

Zoeken jullie rust, natuur en cultuur dan zit je hier goed. Otterlo ligt bij de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe met daar het Kröller Muller-museum, grootste beeldentuin van Europa, jachtslot St. Hubertus, Museonder. Andere bezienswaardigheden in de buurt: Nederlands Tegelmuseum (Otterlo); Paleis het Loo en Apenheul (Apeldoorn); Openluchtmuseum en Burgers Zoo met Bush, Dessert en Ocean (Arnhem). 

You don't have permission to register