Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Vriendinnen wellnessweekend op een Boerderij bij het 3 Strekenpunt in Gelderland

Bij dit Vriendinnen wellnessweekend in Gelderland is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • 1 Overnachting in een Luxe 2-persoonskamer
  • 1x Een uitgebreid streekproducten ontbijt van de Liemerse boerderijen
  • 2 Uur privégebruik van de sauna’s, jacuzzi en Turks stoombad
  • Lokale Proeverijplank (diverse warme en koude hapjes + 1 drankje)
  • Gebruik van badjassen, handdoeken en slippers
  • Onbeperkt bronwater in de wellness

Prijs: € 129,00 p.p. op basis van 2 personen in een Luxe 2-persoonskamer.

Optioneel bij te boeken:
Duo-Relax massage 50 minuten € 44,50 p.p.
Duo-Luxe massage 90 minuten € 72,50 p.p.

De prijs van dit Vriendinnen Wellnessweekend in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Ontspannen Vriendinnen Wellness Weekend in de Gelderse natuur

De B&B en prive wellness is gelegen op het 3 strekenpunt van de Veluwe, Liemers en de Achterhoek. Wij beschikken over alle ingrediënten voor een ontspannend verblijf. Zo geniet u van diverse behandelingen in de massagesalon, maakt u kennis met de streekproducten en kunt u lekker ontspannen in onze wellnessfaciliteiten. Overnachten doet u in een luxe gastenkamer!

Massagesalon en Wellness

Bent u ook wel eens toe aan een relaxmoment? Wanneer u verblijft bij onze B&B komt u heerlijk tot rust in één van onze wellnessfaciliteiten. Daarnaast bieden wij verschillende massages aan. U kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijke Duo-Relax massage van 50 of 90 minuten. Denk daarbij aan een rug-, nek-, schoudermassage en een lavendel rugpakking. Deze behandelingen zijn optioneel bij te boeken.

Op het 65m2 wellnessplein geniet u geheel privé van een zoutsteen Himalaya sauna, verwarmt u uw de spieren en gewrichten in de speciale full spectrum infraroodsauna, warmt u zich op in de jacuzzi en stoomt u heerlijk in het Turks stoombad.

Tussendoor lekker smikkelen

Tijdens uw wellnessweekend maakt u ook kennis met verschillende streekproducten in de vorm van een lokale proeverijplank. Geniet van diverse warme en koude hapjes inclusief een drankje. U kunt lekker smikkelen van deze proeverijplank in onze ontbijtzaal of bij mooi weer buiten in de diverse zitjes tussen de fruitbomen

Luxe gastenkamers

Kamertype De Veluwe (begane grond): met prachtig uitzicht richting de Veluwe, heerlijke boxspring (1.60×2.00), een zitje met de koffie/thee faciliteiten, tv en eigen luxe badkamer met stoom-douchecabine, dubbele wastafel en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

Kamertype De Liemers (begane grond): waar u vanaf uw eigen terras heerlijk relaxt kunt bijkomen en uitzicht heeft op de Liemers, extra brede elektrische boxspring (1.80×2.00), zitje met de koffie/thee faciliteiten, tv en luxe eigen badkamer met inloop regendouche, dubbele wastafel en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

Kamertype De Achterhoek (1e verdieping): met zitje, heerlijke boxspring (1.60×2.00), koffie/thee hoekje, tv en een eigen luxe badkamer voorzien van: douchecabine met massage jets, dubbele wasbak en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

Kamertype Het Montferland (1e verdieping): slaapkamer met een heerlijke boxspring (1.60×2.00). Een relaxkamer met zitje en de koffie/thee faciliteiten, tv en een eigen luxe badkamer voorzien van: douchecabine met massage jets, inbouw wastafel en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

You don't have permission to register