Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Vriendinnen Ladies Special op een Kasteel

Bij dit High Tea arrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • High tea op de dag van aankomst

Prijs: € 69,50 p.p. op basis van een compact 2-persoonskamer.
1-persoonskamer toeslag op een compact eenpersoonskamer is: € 20,-
1-persoonskamer toeslag op een compact tweepersoonskamer is: € 35,-

Weekendtoeslag € 15.00 per kamer per nacht weekend toeslag (vrijdag en zaterdag nacht)
Seizoenstoeslag € 10,00 per kamer per nacht voor de maanden april, mei & oktober
Seizoenstoeslag € 20.00 per kamer per nacht voor de maanden juli, augusutus & september 

Handig om te weten: het arrangement is te boeken met aankomst op maandag tot en met zaterdag.

De prijs van dit High Tea arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

High Tea arrangement op een Kasteel

Geniet van een heerlijk nachtje weg met en laat je lekker in de watten leggen op dit prachtig gelegen kasteel op de Veluwe. Begin het verblijf met een heerlijke high tea om bij te kletsen en overnacht in een van de mooie kamers. 

Het Hotel

Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur.

Onze 24 Comfort 1-persoonskamers meten circa 17m2 en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras. De 22 Deluxe 2-persoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en bureau en meten circa 27m2. Onze 4 Executive 2-persoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met jacuzzi. De 2 Superior suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54m2 een ruim verblijf met een grote woonkamer en een keuken, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Na uw overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd ontbijt in het kasteel.

Het Landgoed

Het kasteel is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het Kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

Culinair genieten op het landgoed kasteel

Geniet van de sterke combinatie van prinsheerlijk overnachten op dit Kasteel en de sterke punten van de Franse keuken. De keukenbrigade stelt graag met veel zorg een overheerlijk menu voor u samen. Hierbij wordt uiteraard geheel rekening gehouden met uw dieetwensen en voorkeuren. De chef kok heeft in de afgelopen 22 jaar al veel ervaring opgedaan binnen de cuisine française. Samen met zijn team werken zij dagelijks aan verrassende gerechten van hoge kwaliteit.

You don't have permission to register