Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Versla je collega’s tijdens het Curlen, Klimmen en Handboogschieten in Gelderland

Dit actief Teamuitje op de Veluwe is inclusief:

  • Koffie en thee met apfelstrudel
  • Indoor spelprogramma: curling, handboogschieten en klimmen
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Prijsuitreiking
  • Uitgebreid buffet naar keuze
  • Fotocollage voor de winnaars

Prijs: € 61,50 p.p. op basis van minimaal 20 personen
Bent u met minder personen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit actief Teamuitje op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Spannende en uitdagende activiteiten op de Veluwe

Op zoek naar een spannende en uitdagende activiteit om te doen met collega's? Dan is een toernooi Handboogschieten en Curlen op de prachtige Veluwe een geweldige optie! Test uw vaardigheden en kracht terwijl u strijdt om de eerste plaats. En als u op zoek bent naar nog meer avontuur, probeer dan onze professionele klimwand te bedwingen en de groene route te beklimmen.

Of u nu een ervaren klimmer bent of nieuw bent in de sport, de klimwand biedt een leuke en unieke uitdaging voor iedereen. Er is voor ieder wat wils op de Veluwe!

Speel in teams en werk samen!

Een dag vol plezier en avontuur staat op u te wachten bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom! U wordt hartelijk ontvangen met koffie en apfelstrudel en daarna ingedeeld in groepen met behulp van petjes. Het indoor spelprogramma, bestaande uit de boeiende onderdelen curling, handboogschieten en klimmen, zal u op aangename en spectaculaire manier vermaken.

De professionele en gezellige begeleiding zal u een korte instructie geven, waarna u kunt beginnen met de activiteiten. Ongeacht uw leeftijd en conditie kunt u deelnemen aan alle onderdelen. De professionele klimwand, die ook geschikt is voor beginners, zal u in hogere sferen brengen en onze kliminstructeur zal u snel de belangrijkste technieken bijbrengen.

U kunt kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden en zelfs een klimdiploma verdienen als u de moeilijkste klimroute succesvol aflegt. Tijdens de curling- en handboogschietwedstrijden zal er een prijsuitreiking zijn voor de beste teams, die een ingelijste groepsfoto ontvangen. Kom en geniet van een dag vol avontuur en plezier op de Veluwezoom!

Lekker eten en drinken!

Bij dit programma hoort natuurlijk ook een geweldig diner om de dag af te sluiten. U heeft de keuze uit een van onze heerlijke en uitgebreide buffetten, bereid met verse ingrediënten. Of u nu van vlees, vis of vegetarisch houdt, wij hebben voor ieder wat wils. Als u voor een dagprogramma kiest, kunt u uiteraard ook genieten van een van onze smakelijke lunches.

Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee om uw dag compleet te maken.
Kom en geniet van een heerlijk diner na een dag vol avontuur en plezier bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom!

Blijft u ook slapen?

Op zoek naar een leuke en originele plek om te overnachten op de Veluwe? Ons activiteitenpark biedt de perfecte oplossing!

Aan de rand van het bos staan 4 prachtige Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in 4 comfortabele kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf op de Veluwe. Ontspan en geniet van de rustige omgeving terwijl u omringd wordt door de natuur.

Boek nu uw verblijf en geniet van de natuur op een unieke manier!

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
You don't have permission to register