Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Vergaderen in Gelderland – 2 daagse teambuilding op de Veluwe

Bij dit 2-daagse Vergaderarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/ thee en petit four
  • Zaalhuur voor 2 dagen
  • Onbeperkt koffie/ thee/ ijswater/ fruit/ snoepjes
  • Gebruik 1 flipover en/of beamer + scherm
  • 2x Een uitgebreide lunch
  • 1x Een uitgebreid 3-gangen diner
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt

Prijs: € 159,- p.p. op basis van minimaal 6 personen en 2 pers. kamers.

Wij beschikken over maximaal 16 kamers. Bent u voornemens om met meer personen te komen kunt u er voor kiezen om op 2 of 3 persoonskamers te overnachten. Dit arrangement is verder uit te breiden naar een meerdaagsverblijf en extra activiteiten, vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit 2-daagse vergaderarrangement op de Veluwe is geldig tot 31 december 2023.

Vergaderen midden op de Veluwe in Gelderland

Op een aangename locatie midden in de natuur nabij Arnhem treft u deze vergaderlocatie aan. Naast 2 inspirerende vergaderzalen staat er een prachtig natuurgebied tot uw beschikking, de Veluwe. Vanuit deze vergaderlocatie zijn er heel veel mogelijkheden om even de meeting uit te gaan en een activiteit samen te doen en een frisse neus te halen. 

Onbezorgd vergaderen op de Veluwe

Op slechts 15 autominuten van Arnhem en Apeldoorn, op een rustige, aangename locatie waar de schitterende rijkdom van de natuur samenkomt met de ongedwongen sfeer van het buitengebied, bieden we u een prachtige en inspirerende vergaderlocatie aan tot 100 personen.

Op het 2 ha. bosrijke domein bevinden zich vergaderfaciliteiten met meerdere flexibel in te delen zalen en het Chalethotel, met unieke kamers met elk een eigen voordeur.

Daarnaast beschikt ons park over een activiteitenhal, gezellige bar, restaurant en tennisbanen. Alles ingrediënten zijn dus aanwezig voor een onbezorgd en inspirerend vergaderarrangement op de Veluwe. Brainstormen, begroting of strategische plannen maken, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen? Los van de normale werkomgeving komen de mooiste zaken tot stand.

Hier kunt u in alle rust, actief aan de slag. Indoor en outdoor. Want behalve onze schitterende vergaderaccommodatie, staat een prachtig natuurgebied (Veluwe) en activiteitenhal tot uw beschikking voor in- of outdoor sessies of een sportieve break. Wij hebben alle faciliteiten in huis om uw één- of meerdaagse vergadering of presentatie te laten slagen.

Chalet hotel

Op ons activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), vier Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in 4 kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf! De kamers: Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals comfortabele bedden, douche, toilet, wastafel, TV met DVD speler, koelkast, draadloos Internet, mogelijkheid tot koffie en thee zetten, een gezellig zitje annex werkplek etc. en uiteraard inclusief beddengoed en handdoeken.

You don't have permission to register