Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Uw zakelijke bijeenkomst combineren met Buggy Rijden op de Veluwe

Bij dit vergaderarrangement met Buggy rijden is inbegrepen:

  • 4 uur zaalhuur
  • Petite four, koffie, thee en water
  • Gebruik van flipover en LCD-scherm
  • Lunchbuffet
  • 2 uur Buggy rijden (onverharde wegen)

Prijs: € 87,45 p.p.

Frisdranken op nacalculatie

Dit vergaderarrangement met Buggy rijden is geldig tot en met 31 december 2023.

Vergaderen op de Veluwe

Stijlvol vergaderen met een klein gezelschap of een grote groep. Dit is mogelijk op de prachtige Veluwe. Omringd door de mooie natuur, beleefd u hier een compleet verzorgd dag vergaderen. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. 

Buggy rijden

Op verkenning met een stoere buggy. Rijdt een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen. Een buggy mag bestuurd worden met een geldig rijbewijs B en gezond verstand. Er is plek voor 2 personen per buggy.

Op vrijwel elke route kom je langs een aantal highlights in de regio. Je kan de omgeving van Voorthuizen verkennen of genieten van de bosrijke omgeving in Putten, Garderen en Speuld. Doe tijdens je route de dorpjes Stroe of Vierhouten aan of maak een korte stop bij de voormalige spoorweghalte, Halte Asselt of neem een kijkje bij Kasteel Staverden.

Het buggy rijden is incl. BTW, brandstof en een verzekeringstoeslag twv. € 25,- (per buggy). Let ook op dat er een borgsom van €250,- wordt gerekend voor de buggy.

Lunch inhoud

De lunch is inclusief: soep van de dag, diverse broodsoorten, divers beleg, hartig en zoet. Wraps met kip en zalm, seizoensalades, kroketten, roerei met spek, melk en jus d'orange. Bespreek uw wensen met ons en we zorgen er samen voor dat uw vergadering tot in de puntjes verzorgd wordt. 

You don't have permission to register