Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Teambuilding weekend in Montferland – MTB route – bezoek aan een wijngoed en een heerlijke BBQ

Bij dit teambuildingsweekend is inbegrepen

  • Ontvangst op de locatie met koffie en wat lekkers
  • MTB route door de Montferlandse bossen
  • Lunch
  • Rondleiding bij het wijngoed met proeverij
  • Uitgebreide BBQ
  • 1 x Overnachting
  • 1 x Ontbijt

Prijs: € 125 p.p. op basis van minimaal 8 personen.

De prijs van dit Teamuitje in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023.

Teambuilding in Montferland

Ontdek samen met collega's het mooie gebied in en rondom Montferland. Tijdens dit teamweekend staan sportiviteit, genieten en elkaar beter leren kennen hoog in het vaandel. Bij terugkomst in het hotel staat er een BBQ voor u klaar.

Bezoek aan een wijngoed met proeverij

Neem een kijkje in de bijzondere wijngaarden, de wijnmakerij en de wijnkelder. Kom lekker vertoeven op het sfeervolle terras omringd door wijngaarden en weilanden. U wordt hartelijk ontvangen waarna een uitgebreide rondleiding krijgt over de prachtige boerderij. Alle inns en outs worden verteld door een echte vakman met liefde. Sluit deze mooie dag perfect af met een proeverij van de beste Nederlandse wijnen! 

Het Hotel

Ons hotel is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in alle rust te confereren, trainen, vergaderen of workshops te organiseren. Naast de goed geoutilleerde zalen, het à la carte restaurant, de moderne hotelkamers en sfeervolle bar biedt de omgeving vele mogelijkheden voor outdooractiviteiten. In het gehele hotel is gratis draadloos internet aanwezig. Tevens bieden wij u een gratis shuttle service aan van en naar nabij gelegen trein- en busstations.

You don't have permission to register