Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Teambuilding games op de Veluwe – Met wie gaat u samenwerken?

Bij de teambuilding games op de Veluwe is inbegrepen:

  • Koffie en thee ontvangst
  • Veluwegebak met slagroom
  • Teambuiding games: Mega katapult bouwen, de Da Vinci brug bouwen, mega ballen doolhof, lopende A, spinnenweb, mijnenveld en meer! 
  • Prijsuitreiking en winnaars krijgt een foto collage van de teamfoto’s
  • Uitgebreid buffet
  • Ambachtelijke IJskar

Prijs: € 61,75 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van teambuilding games op de veluwe is geldig tot 31 december 2023.

Teambuilding games op de Veluwe

U bedrijfsuitje waar samenwerking voor op staat. Kom naar de Veluwe en leer uw collega's beter kennen. Onze teambuilding games zijn leerzaam, verrassend en vooral laagdrempelig. Na een middagje teambuilden sluiten jullie af met een heerlijk buffet in ons restaurant.

Een geweldige leuke maar ook leerzame ervaring!

Heeft uw personeel of collega aansturing, verandering of stimulans nodig? Teambuilding Veluwe spiegelt het gedrag van uw team en brengt verbeterpunten aan de oppervlakte. Op ontspannen manieren koppelen we indoor- en outdoorprogramma’s aan elkaar naar uw doelstelling. Punten als leiderschap, samenwerking en communicatie komen aan bod. Kies uw doelstelling dat u wilt bereiken met uw gezelschap; Teambuilding Veluwe spiegelt het gedrag en maakt zo verandering binnen uw team mogelijk. Samen met onze trainers en eventueel voormalig topsporters zorgen wij voor teambuilding met echte meerwaarde!

Teambuilding Veluwe
Mega katapult bouwen, de Da Vinci brug bouwen, mega ballen doolhof, lopende A, spinnenweb, mijnenveld en meer! 

Programma
De groepen worden ingedeeld en de teambuilding Veluwe games kunnen beginnen. Onze begeleiding zorgt voor uitleg en veiligheid tijdens de games. Een programma duurt circa 1,5 a 2 uur. Na afloop volgt een prijsuitreiking. De winnaars krijgen een prachtige foto collage van de teamfoto’s.

Blijf ook overnachten op de Veluwe

Onze locatie is gelegen aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten.

Onze hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien!
Vanuit uw kamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom via een poort achter de lodges. In de lente en zomer raakt u betoverd door het vele groen en bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap met duidelijke sporen van het alom aanwezige wild. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

You don't have permission to register