Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Stop het virus in Arnhem! – Speel Ultimatum

Bij dit stadsuitje in Arnhem is inbegrepen:

  • Begeleiding en instructie
  • Gebruik van spelmateriaal
  • 2 consumpties per persoon
  • Duur van het programma: 1,5 – 3 uur

Prijs

€ 30,25 p.p. (min. 15 personen)

De prijs van dit groepsuitje is inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en is geldig tot en met 31 december 2023.

Het Ultimatum in Arnhem

Er is een virus geplaatst op de centrale server van een groot bedrijf. Over 60 minuten zal het virus haar vernietigende werk doen en dit kan alleen gestopt worden met een code in een klein koffertje. Dat koffertje ligt ergens in Arnhem verstopt en jullie gaan proberen om het koffertje te vinden om zo het virus te stoppen.

Ga in teams de stad in en houd contact met het Crisisteam

Jullie gaan in teams de stad in en op zoek naar informatie over de vindplaats van het koffertje. De leden van het Crisiscentrum verwerken deze informatie tot een samenhangend geheel. Het Crisiscentrum krijgt een grote kaart van de stad met vakken. Zij hebben alleen een telefoon die kan bellen. De teams in de stad krijgen bij elk vak een opdracht, vraag of aanwijzing. Zij hebben een kaart zonder vakken, waardoor ze niet zien welk vak waar ligt. Ook hebben ze een smartphone. Langzamerhand spelen de teams samen vakken weg en kunnen ze erachter komen waar de koffer ligt, hoe die open gaat en wat er moet gebeuren om het virus te stoppen.

You don't have permission to register