Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

STOER Mannenweekend op de Veluwe – Botte Bijlwerpen, GPS Avontuur, Dart toernooi

Dit STOER Mannenweekend op de Veluwe is inclusief:

  • 2 Overnachtingen in een Finse Chalet
  • 2x Een heerlijk ontbijt
  • 1x Een heerlijk 3-gangen diner
  • GPS-Avontuur Veluwezoom
  • Botte bijlwerpen
  • Een Dart toernooi

Prijs: € 205,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
€ 200,00 p.p. op basis van een 3-persoonskamer.
Exclusief de toersitenbelasting.

Tijdens uw verblijf is er een gezamenlijke ruimte waar u bij elkaar kunt komen.

Toeslagen:
Verblijf op zaterdag toeslag € 10,00 per persoon.
1-persoonskamertoeslag € € 49,50 per nacht per kamer.
Verblijf in juli en augustus toeslag € 15,00 per persoon per nacht.
Verblijf voor een hond kost € 7,50 per nacht.

De prijs van dit STOER Mannenweekend op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Unieke ervaring met dit STOER Mannenweekend op de Veluwe!

Dit STOER Mannenweekend op de Veluwe is een unieke ervaring voor mannen die op zoek zijn naar avontuur en competitie. Tijdens het weekend kun je deelnemen aan een aantal leuke activiteiten, zoals Botte Bijlwerpen, GPS Avontuur en een Darttoernooi! Zeker de moeite waard!

De STOERE activiteiten

Botte Bijlwerpen (1 uur) --> Botte bijlwerpen is een leuke activiteit voor mannen die houden van een uitdaging en een beetje competitie. Het is een oude techniek die oorspronkelijk werd gebruikt voor werkzaamheden in de bosbouw, maar nu vaak als recreatieve activiteit wordt gedaan. De deelnemers moeten proberen een botte (een soort hak) zo ver mogelijk weg te gooien. Het is een test van kracht en precisie, en kan zeker voor een leuke competitie tussen de deelnemers zorgen tijdens dit STOER Mannenweekend op de Veluwe.

GPS Avontuur ( 3,5 uur) --> Leer de Veluwezoom kennen met dit spannende avontuur! Je verplaatst met zowel E-scooter, fiets als te voet door middel van aanwijzingen op het GPS systeem. Deze aanwijzingen moet je echter wel verdienen!

Darttoernooi (2,5 uur) --> Darten is een populaire sport die vaak in bars en pubs wordt gespeeld. In een darttoernooi zullen de deelnemers tegen elkaar spelen in een eliminatie-stijl competitie, waarbij elke ronde een speler uitgeschakeld wordt totdat er een winnaar overblijft. Dit kan een leuke en spannende manier zijn om dit ​​STOER mannenweekend op de Veluwe af te sluiten.

Overnacht in een van de Finse Chalets

Overnachten in Finse Chalets aan de rand van de Veluwe is een unieke ervaring voor een stoer mannenweekend. Finse chalets zijn kleine houten hutten die zijn ontworpen om de natuur te ervaren. Ze zijn vaak gelegen in afgelegen gebieden en bieden een echte "back to nature" ervaring.

Deze authentieke Lodges zijn onderverdeeld in sfeervolle ruime kamers, elk met een eigen voordeur.
Alle kamers zijn verwarmd en voorzien van 2+1 losse bedden inclusief bedden- en linnengoed, een badkamer met wastafel, kledingkast, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

You don't have permission to register