Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

3 daags Dinerarrangement – Weekendje weg bij een Kasteel

Bij dit 3-daags dinerarrangement is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een ontbijt
  • 1x Een 3-gangen diner op de aankomstdag

Prijs: € 107,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting

Bij aankomst op donderdag, vrijdag en zaterdag geldt er een eenmalige toeslag van € 15,00 per kamer.

Dit arrangement is te boeken met aankomst van dinsdag tot en met vrijdag.

De prijs van 3-daags Dinerarrangement is geldig tot en met 31 maart 2023 met uitzondering van de feestdagen.

De prijs van 3-daags Dinerarrangement is vanaf 1 april 2023: € 115,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Exclusief toeristenbelasting

Bij aankomst op donderdag, vrijdag en zaterdag geldt er een eenmalige toeslag van € 15,00 per kamer.

3-daags dinerarrangement

Voordelig genieten van 2 nachten weg, lekker eten en slapen bij een kasteellocatie. Voordelig genieten in Gelderland.

Wegdromen in een kasteel

Het kasteel is vanouds een heerlijke plek om te toeven. Omspoeld door de Hierdense beek en omringd door eeuwenoude bomen is het gelegen op een schitterend landgoed, te midden van bossen en weilanden, aan de rand van de Veluwe en de Randmeren. Op één minuut fietsafstand van het kasteel ligt een wellness resort in Hierden.

Het kasteel is gelegen op een prachtige locatie in Hierden, vlakbij Harderwijk. Zodra je de oprijlaan op rijd en de imponerende tuin binnenloopt, waant u zich in een andere wereld. Bij ons kunt u ontsnappen aan de alledaagse hectiek. De prachtige ligging, heerlijke gerechten, uitstekende comfort en gastvriendelijkheid zullen zorgen voor een onvergetelijk verblijf. 

De hotelkamers bevinden zich in de aanbouw van het kasteel. Deze kamers kijken uit op de kasteelgracht of het landgoed.

De kamers in het bijgebouw de “Hoeve” zijn ruimer ingericht, maar bevinden zich tegenover de parkeerplaats van het kasteel. Uw kamer is alleen buitenom bereikbaar, maar u verblijft wel op het op het landgoed van het kasteel.

De natuur is overweldigend op het landgoed van het kasteel. Ronde vormen, kleurrijke bomen, waterpartijen en een diereneiland typeren de prachtig ingerichte Engelse landschapstuin. 

Met de Hierdense beek, 2 lange beukenlanen en een bronnenvijver is dit kasteel een oase van rust, ruimte, geur, kleur en geluiden.

Ons restaurant

De keuken van het restaurant in de gewelvenkelder werkt uitsluitend met verse, zo veel mogelijk biologische, producten. Van de kasteelmuffin van chocolade tot het sorbetijs, het is allemaal huisgemaakt.

Het restaurant heeft plaats voor zestig gasten, die ’s avonds kunnen aanschuiven voor het dagelijkse driegangen dagmenu. Naast het menu kunt u ook kiezen van de seizoensgebonden a la carte kaart. Wanneer u met een groter gezelschap bent, kunt u in overleg met ons en de chef-kok een speciaal menu samenstellen of iets anders organiseren.

You don't have permission to register