Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Perfecte Lunch en 4-uurs vergaderarrangement op de Veluwe

Bij dit 4-uurs Vergaderarrangement is inbegrepen:

  • 4 uur zaalhuur
  • Inclusief petite four, koffie, thee en water
  • Perfect verzorgd en uitgebreid lunchbuffet
  • Gebruik van flipover en LCD-scherm

Prijs: vanaf € 32,50 p.p.
Minimum aantal personen is: 10.

Optioneel bij te boeken:

  • Bowlen
  • Borrelen
  • Kookworkshop
  • Buggy rijden
  • Teamspellen
  • Zeskamp

Informeer gerust naar de mogelijkheden om uw vergadering met een activiteit of culinair uit te breiden. Wij maken graag een passend voorstel voor u.

De prijs van dit 4-uurs Vergaderarrangement met Lunch is geldig tot en met 31 december 2023.

4-Uurs Vergadering in midden Nederland!

Vergaderen en Lunchen midden op de Veluwe bij deze inspirerende vergader- en eventlocatie. De locatie ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar, dus voor een korte meeting met heerlijke lunch een uitstekende uitvalsbasis om met relaties of collega's te vergaderen.

Rustieke en landelijke locatie

In het rustieke en landelijke Voorthuizen ligt deze bijzondere vergaderlocatie. Een zakelijke vergadering of een creatieve brainstormsessie? Het kan hier allemaal in Voorthuizen. De locatie, midden in het prachtige gebied de Veluwe, zult u al uw inspiratie vinden. Tijdens uw 4 uur durende meeting zijn petite fours, koffie, thee en water inbegrepen. Ook gebruik maken van een flipover en een LCD-scherm is mogelijk. Tevens zult u na de vergadering een perfect verzorgde lunch krijgen met onder andere soepen, belegde broodjes, salades en dranken.

De gerechten zijn puur van karakter, bereidt met verse streekproducten en zeer betaalbaar. Naast de perfecte locatie voor een gezellig avondje eten en drinken is dit ook een fantastische eventlocatie: Kookworkshops, bruiloften, vergaderen, alles is mogelijk!

De Vergaderzaal en mogelijkheden

De locatie is 1 open ruimte met daarin opgenomen een eigen keuken zodat u als u wenst ook een kookworkshop kunt doen. Er zit een bar in de locatie om met collega's of relaties na de meeting te borrelen. De locatie beschikt over een ruim terras waar u bij mooi weer ook uitstekend kunt plaatsnemen voor een hapje en drankje, maar ook als afsluiter op uw vergadering even informeel en gezellig na kunt praten.

De zaal (196 m2) is zowel met een klein gezelschap als met een grote groep uitstekend in te delen. Zo kunnen we meerdere ruimtes maken door middel van een geluidsdichte schuifwand die zo 2 ruimtes kan maken. Ook handig als u naast uw plenaire sessie even in kleine groepjes uiteen wilt om te overleggen of te brainstormen.

You don't have permission to register