Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Origineel bedrijfsuitje in de Achterhoek – E-chopper rijden met leuke route

Bij dit originele bedrijfsuitje in de Achterhoek is inbegrepen:

  • E-chopper huur (3 uur)
  • Leuke route door een prachtige omgeving
  • Pechhulp
  • WA-verzekering

Prijs: € 39,00 p.p. op basis van minimaal 2 personen

Bijzonderheden:
Rijbewijs verplicht (auto, scooter/brommer of motor)

De prijs van ditoriginele bedrijfsuitje in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2023.

Gezellig personeelsuitje in de Achterhoek

Combineer uw personeelsuitje met E-chopper rijden! Gezellig met uw collega's de Achterhoek verkennen. Geniet van de omgeving en van de mooie E-chopper route die voor u is samengesteld. De route brengt u langs de mooiste plekken in de Achterhoek.

De E-choppers

De Elektrische scooters gaan 25 kilometer per uur dus een helm dragen is vanaf 1 Januari 2023 verplicht. U kunt eventueel zelf wat eten en drinken meenemen voor een leuke stop onderweg. Een E-chopper is eigenlijk een stille scooter met een stoere look.

De Achterhoek - Laren

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren zeer bekend met ongeveer 11.000 inwoners. Hier kunt u genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.

You don't have permission to register