Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Ontdek de hanzestad Zutphen – Maak een stadswandeling en geniet van een heerlijke lunch

Bij dit arrangement zit inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en huisgemaakt appelgebak
  • Stadswandeling door hanzestad Zutphen (op eigen gelegenheid)
  • Lunch in een brasserie; broodje van de kaart met een glas verse jus d’orange

Prijs: € 19,95 p.p bij een minimale deelname van 2 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Beleef een leuke dag in Zutphen

Zin om samen met uw familie of vriendinnen een Hanzestad te ontdekken? Zutphen is een Hanzestad met een rijke historie, deze kunt u ontdekken tijdens een stadswandeling, maar u kunt ook een bezoek brengen aan de Musea Zutphen wat grenst aan het hotel. Geniet in Brasserie 6 van een lekker broodje met een glas verse jus

Ontdek de historie tijdens het maken van een stadswandeling

Op eigen gelegenheid kunt u een stadswandeling maken door de sprankelende oude hanzestad aan de IJssel. U kunt wandelen door de historische binnenstad langs koopmans-en pakhuizen uit de hanzetijd en de vele schilderachtige hofjes. In Zutphen kunt u tijdens de wandeling een bezoek brengen aan het Stedelijk Museum Zutphen en het Museum Henriette Polak. In het museum komen de geschiedenis, cultuurhistorie, beeldende kunst en actualiteit samen. Beide musea hebben ieder unieke collecties. Vlakbij Zutphen ligt het dorp Warnsveld met de Overtuin. De Overtuin is zeker een bezoek waard. In deze bijzondere tuin kunt u kennis maken met de rijke historie van de tuinbouw en alles wat met de tuinbouw te maken heeft.

Lunchen in hartje centrum

Na een heerlijke stadswandeling gemaakt te hebben in de hanzestad Zutphen is het tijd voor een welverdiende lunch. De moderne brasserie waar u gaat lunchen is gevestigd in een historisch pand. De brasserie heeft een eigentijdse kaart waarvan u als een lunch een broodje van de kaart mag kiezen. Het uitgekozen broodje wordt geserveerd met een glas verse jus'd orange. Op een mooie dag kunt u van de lunch genieten op het ruime en zonnige terras waarbij u uitzicht heeft op de oude Walburgiskerk. Als u het wat fris krijgt op het terras van de brasserie, dan kunnen de medewerkers van de brasserie de terrasverwarming voor u aanzetten. 

You don't have permission to register