Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Moordspel met Chantal Janzen in de hoofdrol – Groepsuitje in het theater

Bij dit Moordspel met Chantal Janzen in de hoofdrol is inbegrepen:

  • Zenuwslopende moordspel

Prijs: € 31,50 p.p. op basis van 12 personen.

U kunt het moordspel uitbreiden met een heerlijke lunch, borrel of diner. 

Moordlunch: € 50,00 p.p. (bestaat uit activiteit, lunch geserveerd in 3 rondes, koffie/thee en onbeperkt melk en verse jus d’orange)
Moordborrel: € 47,50 p.p. (bestaat uit activiteit, 3 rondes warme/koude hapjes en 5 drankjes naar keuze). De drankjes waaruit u kunt kiezen zijn fris, tapbier en huiswijn.
Moorddiner: € 65,00 p.p. (bestaat uit activiteit, 3 rondes warme/koude hapjes en 5 drankjes naar keuze). De drankjes waaruit u kunt kiezen zijn fris, tapbier en huiswijn.

De prijs van dit Moordspel met Chantal Janzen in de hoofdrol is geldig tot en met 31 december 2023.

Zenuwslopende moordspel in Doetinchem

Weet u de moord op Chantal Janzen op te lossen? Door middel van het uitvoeren van detectivespellen weet u of u als gespecialiseerd team succesvol bent. De aanwijzingen die u verdiend heeft tijdens de rondes zal u op de juiste wijze moeten benutten om te achterhalen wie de dader is, welk moordwapen is gebruikt en komt u meer te weten over de locatie.

Lost u de moord op Chantal Janzen op?

Op een avond speelt in het Amphion Theater de nieuwste show. Het doek gaat na de pauze open en plotseling ligt daar het levenloze lichaam van niemand minder dan Chantal Janzen! Chantal is vermoord, maar door wie? Waarmee is ze om het leven gebracht en hoe is ze in het Amphion Theater terecht gekomen?

De politie zit met de handen in het haar en roept de hulp in van gespecialiseerde teams. Veel detectivespellen zullen gespeeld worden om de moordzaak op te lossen. Lukt het uw team om de meeste punten te behalen? Deze punten heeft u nodig om de meeste aanwijzingen te verkrijgen. 

Het programma is opgedeeld in 3 rondes, namelijk: de dader, het moordwapen en de locatie. Als echte detectives probeert u de moordzaak op te lossen.

Genieten van een lunch, borrel of diner

Voor een compleet verzorgd middag of avond kunt u het moordspel uitbreiden met een lunch, borrel of diner. Het moordspel zal als volgt komen uit te zien:

Moordlunch: samen met uw collega's, familie of vrienden gaat u in de middag proberen om de dader, het moordwapen en de moordlocatie te achterhalen. 

Moordborrel: het moordspel kunt u combineren met een lekkere borrel en wat borrelhapjes. Beleef een compleet verzorgde avond met activiteit. Gezelligheid, samenwerking en teambuilding staan garant. 

Moorddiner: het moordspel wordt een dinerspel. Tijdens de activiteit kunt u aanwijzingen verdienen om de moordzaak op te lossen. Op tafel worden in diverse rondes gerechten gezet en tussen alle rondes door worden de spellen uitgevoerd. Iedereen wordt bij het spel betrokken en zal zijn of haar kwaliteiten moeten inzetten.

You don't have permission to register