Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Meerdaags stijlvol vergaderen in een unieke omgeving

Bij het meerdaags stijlvol vergaderen is inbegrepen:

  • Zaalhuur plenaire ruimte
  • Gebruik van beamer & scherm of tv
  • Flip-over met stiften
  • Verse koffie, thee, cappuccino, espresso en bronwater van water 159
  • Koekjes
  • Vers fruit
  • 3x Regionaal biologisch lunchbuffet
  • 2x Biologisch 3-gangen diner Menu Marché van de Chef
  • 2x Overnachting op basis van 1-persoonsgebruik hotelkamer
  • 2x Regionaal biologisch ontbijtbuffet

Prijs: € 450,00 p.p. op basis van 8 personen

Op basis van nacalculatie kunnen er gekoelde vruchtensappen en frisdranken in de vergaderruimte worden geplaatst. 

Teambuildingsactiviteiten

Er worden verschillende teambuilding activiteiten in en rondom het landgoed georganiseerd. 

Wandeling met onze parkbeheerder: een inspirerende wandeltocht met de parkbeheerder. Tijdens de wandeling kunt u zelf de schoonheid ervaren van de diversiteit aan bomen die het landgoed rijk is. De invloeden die de IJstijd heeft toebedeeld aan de regio, de eeuwenoude bomen en de diversiteit aan fauna zorgen voor een verrassend uur wandelen. Zelfs wanneer het weer even niet mee zit.
De wandeling is te boeken vanaf 6 personen en er geldt een maximaal aantal deelnemers van 20.
Prijs: € 100,00

Bovendien kunnen er ook verschillende workshops worden verzorgd. Hierbij kunt u denken aan:

Cocktailworkshop: van onze barman leert u alle ins en outs van het cocktailshaken. Naast de inhoud van de cocktails wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan een mooie presentatie. Voor het maken van een Caipirinha, Daiquiri, Cosmopolitan, Long Island Iced Tea of Margarita draait u na deze workshop uw hand niet meer om.
Prijs: € 25,00 p.p.

Smaak workshop: in de workshop wordt ingegaan op de vraag wat is smaak?. Hoe nemen we smaak waar en hoe kun je producten herkennen. Natuurlijk zullen we er alles aan doen om u op het verkeerde been te zetten! Voorbeelden kunnen zijn: herkent u daadwerkelijk het verschil tussen diverse cola’s? Kunt u een product herkennen aan alleen maar geuren? Proeft u wat u eet bij geleiblokjes van groene jus d’orange of blauwe mais? Hoe is het gesteld met de smaak waarneming? Uiteraard zal er ook een kleine prijs verbonden zijn aan degene met de beste smaak!
Prijs: € 17,50 p.p.

Wijn/bierproeverij: een proeverij van 4-6 uiteenlopende wijn of bierstijlen, met zorg geselecteerd door onze sommelier, begeleid door een informatief verhaal. Proeverij geschikt voor beginners en gevorderden. Om de proeverij af te maken, is het mogelijk op de wijnen afgestemde amuses te serveren voor €10,- p.p.
Prijs: € 25,00 p.p.

De prijs van het meerdaags stijlvol vergaderen in een unieke omgeving is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderen in een fascinerende natuur

Aan de rand van de groene Veluwe kunt u stijlvol vergaderen op een authentiek historisch landgoed. De vergaderzalen zijn voorzien van alle faciliteiten waardoor het u aan niks zal ontbreken. 

Maak na een inspirerende vergaderdag een heerlijke wandeling in Nationaal Park de Veluwezoom of versterkt het teamverband met een teambuildingsactiviteit.

Stijlvol vergaderen in een unieke omgeving

Het landgoed beschikt over 9 prachtige vergaderzalen. De zalen hebben verschillende sferen en variëren in capaciteit. 

Brantsenzaal: een inspirerende zaal met een manshoge schouw en haard. De zaal heeft een uitloop naar de vestibule waarbij u uitzicht heeft over de IJsselvallei. 

Rode Zaal: een sfeervolle vergaderzaal die uniek is door haar authentieke open haard.

Van Heeckeren van Kell zaal: voor ieder gezelschap de geschikte zaal. De zaal bevindt zich naast de bar. De bar kan met haar zitjes dienst doen als subruimte.

Petzoldzaal: de zaal bevindt zich op de tweede verdieping van het landhuis. De zaal is licht en biedt rust. Vanuit de zaal heeft u uitzicht over het groene landgoed.

De wijnkelder: de ideale vergaderruimte om te vergaderen met een klein gezelschap. 

De bistro: vanuit de knusse zaal kunt u doorkijken naar de keuken. 

De pubzaal: deze zaal dient wordt vaak gebruikt voor workshops, proeverijen en lunches. 

De koepelzaal: gelegen in het koetshuis. In alle rust kan hier vergaderd worden. 

De lounge: deze zaal wordt gekenmerkt door een authentieke vergadertafel. Bovendien biedt de zaal voldoende ruimte om 'uit te breken' tijdens de vergadering.

Dit Landgoed biedt 22 stijlvolle en comfortabele hotelkamers. De kamers zijn verdeeld over het landhuis en het koetshuis. Vanuit de kamers heb je een adembenemend uitzicht over de weidse IJsselvallei of het omringde park en het daarachterliggende Nationaal Park Veluwezoom.

Het authentieke historische landgoed

Het landhuis is gebouwd in 1746 als buitenverblijf van Arnhemse notabelen. Het landgoed ligt omsloten door 12 ha. eigen park, Nationaal Park de Veluwezoom en de uitlopers van de Gelderse IJsselvallei, het biedt onze gasten een onvergetelijk verblijf.

Het onder andere door Petzold aangelegde park herbergt een bijzondere verzameling aan bomen, zo staan er machtige sequoia`s en eeuwenoude rode beuken. Een wandeling over het landgoed is dan ook zeker de moeite waard!

You don't have permission to register