Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Lost u het mysterie rond prijskoe Aaltje 5 op?

Bij het mysterieuze spel rondom prijskoe Aaltje 5 is inbegrepen:

  • 3 uur durend spelprogramma
  • Ontvangst met koffie/thee
  • Spel met GPS en smartphone
  • Prijs voor het winnende team
  • Uitleg van de instructeur

Prijs: € 29,50 p.p. op basis van 15 personen. 

De prijs van het mysterieuze spel rondom prijskoe Aaltje 5 is geldig tot en met 31 december 2022. 

Ontrafel het mysterie rondom de verdwenen koe

Het is 1752 en in het donker komt Hereboer Willem Kersjes erachter dat kalf Aaltje 5 is ontsnapt. Aan u en uw gezelschap de taak om het mysterie rondom de verdwenen koe op te lossen. Ga op pad met een handzame GPS en smartphone en spot bijbehorende foto's of blinkende munten. Aan de hand van de ontvangen aanwijzingen kunt u het mysterie ontrafelen. 

Speluitleg

U wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee in restaurant Woodies! Het restaurant is gelegen op het middenterrein in de boomgaard van het Outdoorcentrum. Zodra de groep compleet is, zal de instructeur het mysterie van de verdwenen koe nader toelichten. De groep zal op grappige wijze worden ingedeeld in diverse teams. Een team bestaat uit maximaal 6 à 7 personen. Na het ontvangen van de speluitleg gaat u als groep zelfstandig op pad. 

Vindt u prijskoe Aaltje 5?

Vlak voor de premiekeuring is prijskoe Aaltje 5 verdwenen. Allerlei verhalen, roddels en achterklap doen de ronde. Echter blijft het mysterie hoe de koe is verdwenen en wie dit op zijn geweten heeft. 

Aan u als deelnemer de taak om het mysterie op te lossen. In een klein onderzoeksteam verkent u met een profieldossier van mogelijke dieven de omgeving. Het platteland verbergt vele aanwijzingen die de zaak mogelijk op kunnen lossen. 

Met behulp van een handzame GPS en smartphone is het de opdracht om op 18 tot 24 locaties een bijbehorende foto te spotten of de in het donker blinkende munten te spotten met behulp van een zaklamp. Via sms ontvangt u als beloning aanwijzingen om het mysterie te ontrafelen. 

Tussendoor zal er een korte pauze gehouden worden waarbij u de gelegenheid krijgt om een drankje te drinken in het restaurant. Mocht u geen gebruik hebben gemaakt van het koffiearrangement dan kunt u in de pauze genieten van een sportdrankje of een flesje water met energiereep. Na de pauze gaat iedere groep weer op pad. 

Het team dat als eerste doorgeeft wie de dader is, krijgt de locatie door van de verdwenen koe Aaltje. Op het moment dat de koe is gevonden eindigt het spel en daarmee een eeuwenoud mysterie. 

Als team kunt u voor iedere opdracht punten verdienen. U kunt ook extra punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar van het spel. In de winter kan het spel ook in het donker worden gespeeld.

You don't have permission to register